Не се гордея, но и не ме е срам, че правих тройка на публично място

Кажи им, момиче! Историята, която четете в момента, е за една млада жена, която е била записана на видео от случаен непознат, докато прави секс с двама мъже на улицата някъде из Канада.

Името на девойката е Алексис Фрулинг. Една вечер тя излязла с две момчета, за да отидат на концерт на Wiz Khalifa, но не успели да си намерят билети. Вече били достатъчно почерпени, че нивото на възбудата да е достигнало онези нива, в които всички дрехи и задръжки да започнат да падат сами.

Та, така тримата се скатали в една глуха уличка и се изчукали, като зайци, но за тяхно нещастие съсед от горния етаж заснел сценката и я качил в интернет.

Това е само един от безбройните случаи, в които хората изразяват недоволството си от подобен публичен акт и отправят критиката си към участниците в тройката и по-конкретно към жената.

Алексис смята, че това е крайно несправедливо и в отговор на критиците записва видео, в което се обръща към всички нас, за да ни докаже, че всички сме склонни към подобни изцепки, но малцина опират пешкира, само защото са били хванати от трети лица и споделени в публичното пространство.

В интерес на истината г-ца Фрулинг има известно право. Това, че не са ни сгащвали на „местопрестъплението“ не значи, че всички останали сме най-набожните същества на света. Кой не прави секс? Кой не е лудувал на млади години? Кой не е експериментирал? Трябва ли да ни е срам, че сме задоволили една от най-естествените човешки нужди?

Аз бих казал, че онези, които правят въпросните „скрити камери“, трябва да са далеч по-засрамени, тъй като са си бутали носа, където не им е работа. Ако ви е толкова интересно да гледате, как други хора правят секс, просто седнете отстрани, набийте си една и лягайте да спите.

Автор: Десислав Янкулов Източник: Independent