Ушите ни кървят от Rap дебюта на Кайли Дженър

Защо бе, момиче?! А до вчера толкова много те харесвахме! Вече със сигурност падна в класацията ни за жените, с които искаме да спим, защото има опасност тогава да запееш от удоволствие, а ушите ни няма да го понесат и биха искали да си направят секупо.

Кайли Дженър несъмнено е много яка мадама, но за наше огромно съжаление е по-добре да си държи устата затворена. Бихме ограничили речника ѝ до прости думички, като „моля, благодаря, да, добре, веднага, много ти е голям.“ Позволен ще е и ъпгрейд с още десетина, но ще се подбират така, че от тях да е невъзможно да се направи песен.

Дженърката преди няколко дни реши, че би било добра идея, ако дебютира официално в музикалната индустрия, вдъхновена от гаджето си Tyga. Тя взема дейна участие в граченето в песента на Burberry Perry – Beautiful Day. Групата с глупаци, въобразяващи си, че творят, е солидна, но ние обръщаме внимание единствено на малкия си мокър сън. Причината е, че просто сме разочаровани.

Предлагам ви сами да чуете изпълнението, но ви предупреждавам, че съществува риск от увреждане на тъпанчетата, така че намалете звука и стиснете зъби, защото ще е страшно!

Автор: Десислав Янкулов Източник: DOSE