Тя иска да види малкия пораснал

Все тия пениси са ми в устата… Опа, т’ва май не прозвуча много много… Както и да е. Поредната тема, свързана с мъжкото ти достойнство е отново налице. Едва ли е случайност, че си я отворил в момента, защото всичко свързано с любовната ти писалка те интересува дори повече от темите за цици и дупета. Признай си, че Малкия е най-важният другар в живота ти.

Днес ще се опитам да ти вдъхна малко увереност, коментирайки размерите на пениса. Не един и два пъти сме коментирали предпочитанията на жените по отношение на дължина, дебелина, форма и функционалност, но днес съм решил да ви изложа своята гледна точка от лични наблюдения и разсъждения.

Моето мнение е, че тя иска просто да го види пораснал, когато е нужно. Играта между твоя и нейната е като играта между жителите на Готъм с техния Батсигнал, с който зоват Черния рицар да се появи и да спаси деня. Когато лошите вече са по затворите, тогава от Прилепа няма нужда е по-добре да не им се мярка пред очите. Ако още не си схванал метафората, ще перифразирам по народно му. Жените не са особено големи фенки на пениса, каквато и да е формата и размера му. Те се сещат за него, единствено когато им потрябват функциите му. Наясно са и как да го призоват. Просто трябва да заголят малката рунтавелка, да му намигнат лукаво и останалото е въпрос на кръвно налягане.

Нека помислим сега малко рационално. Какво има толкова да му се харесва на един пенис? В спокойно състояние е един кожест и провиснал. Под него винаги висят и се клатушкат небрежно кесийте, които в повечето случаи са с по три дълги косъма, стърчащи наелектризирано. Някак цялостната картинка не е много лицеприятна. Дори, когато пикаеш, ти се налага да се ровичкаш в едно кълбо от фъшлаци и кожи, за да си свършиш прилично работата. Когато е в ерекция, пък е още по-грозен. Започват да изпъкват едни вени, зачервява се, а изпод него камбаните все така се клатят под влияние на гравитацията и ветровете.

Реално, няма какво толкова да му се харесва на един чеп. Единствено функцията е от значение за жените. Достатъчни са ти едни десетина сантиметра и с малко практика ще си в състояние да ѝ даваш всичко онова, от което има нужда.

Да, знам, че и ти, като почти всички мъже, имаш сериозни притеснения относно размера, но запитай се следното – От къде си придобил представа, че жените харесват по-големите патки? Едва ли с приятелите си показвате достойнствата, за да ги сравнявате, както на няколко пъти съм виждал по тъпите американски филми. Съмнявам се, че и в семейството темата е подлагана на дискусия. По-скоро се надявам да не е така. Отговорът тук е порното.

Там колегите обикновено са доста надарени, но идеята не е такава, каквато си мислиш. Целта на големия инструмент не е толкова на порноактрисата да ѝ е готино, а да се постигне онзи еротичен визуален ефект, който камерата трябва да улови. Там неслучайно циците са големи, дупетата са големи, устите и гърлата са големи, но и пенисите са такива. Големите неща пълнят окото, за да може после DVD-тата да се продават и торентите да работят.

Разбирам, че ти се иска да се сравняваш с левентите от розовите филми, но помисли добре. Онези господа са там, за да ти показват една изкривена реалност. Един съвършен свят, в който водопроводчикът и момчето с пиците не са с дънки, от които телесата им се разливат. Домакините винаги са слаби, високи, с надути бомби и винаги готови за секс. Майките никога не са с торбички под очите и малки вампирчета впити за увисналите им гърди. Ученичките винаги са поне на 18, докторите лекуват болните с оргазми, в такситата винаги се качват разгонени пачаври и така нататък, и така нататък.

Приятелю, осъзнай едно – пенисът ти има две предназначения. Първото е да ти осигури продължение на фамилията, а второто е, за да имаш от какво да си пикаеш. Не си мисли, че жените навред си мислят за размера му, макар често да се сещат за секс. Сексът в главата на една жена е съставен от целувки, милувки, ласки, докосвания, думи, жестове, подаръци и какво ли още не. Едва накрая тя си представя малкия пораснал, за да придаде смисъл цялата предхождаща любовна игра, в която победители няма.

Автор: Десислав Янкулов