Дрейк коментира отношенията си с Ники Минаж и Риана

Певческото трио изглежда в леко сложна ситуация, която не е дефинирана от нито една от страните.

Дрейк преди няколко дни гостува в едно радио предаване, в което говореше за връзката си с двете красавици, но не потвърди, нито отрече, интимните си отношения с тях.

Не си говорим много с Ники. Тя е човек, към когото изпитвам много любов.

Много любов и много уважение. Не само за нашето минало и колко труд и време сме инвестирали в него, но и в справянето със сегашната ситуация. Разбирам, какво е любов и ѝ влизам в положение. Тя се справи с мен, както очаквах от нея – с класа. Аз бих могъл да направя същото.

Наскоро Дрейк влезе в пререкание с годеника на Минаж – Мийк Мил, което доведе до лек скандал помежду им, а това принуди бившото му гадже да прекрати всякакъв контакт в името на новата си връзка.

Що се отнася до Риана, Дрейк намеква, че двамата имат нещо наистина специално, което им помага изключително в работата, както добре се вижда от видеото им към песента „Work„.

Справяме се добре заедно, като отбор. Мисля, че правим великолепна музика. Трудно е момче и момиче да се колаборират така. Мисля, че химията е това, което прави музиката ни добра. Има нещо уникално там.

Не натрапваме някаква история на хората. Много от музиката, която правим и енергията, която носим, са уникални. Има много специална енергия помежду ни.

Това в моите разсъждения значи, че двата са не просто колеги, но и гаджета, макар все още да ги е страх да си го признаят официално.

Автор: Десислав Янкулов Източник: Cosmopolitan