Какво ще ѝ направи впечатление, когато ти дойде на гости

Жените обичат да си вадят изводи, въобразявайки се на детективи. Причината за това им поведение са глупавите чиклити, в които винаги има някоя умна жена, която разкрива тайните в живота на мъжа.

Щем-не щем ще трябва да се съобразим с тази тъпотия от жените, ако искаме да ги видим по без бельо. За да си сигурен, че всичко ти е наред у вас, мини един част по-рано през тези невралгични зони:

  1. Сапунът в банята – Ако нямаш такъв, нямам какво повече да ти кажа, г-н Мърлячев… Ако имаш, гледай да не е коричка, а изкарай нов.

    Можеш и да не го разопаковаш, но гледай да е на видимо място, за да се знае, че си помислил един ход напред и в никакъв случай не би си позволил да излезеш от тоалетната без да си си измил ръцете.
  2. Леглото – Знам, че идеята за матрак на земята ти се е сторила гениална, когато е трябвало да избираш между Play Station 4 и рамките на леглото, но повярвай – правилният избор в ПДЧ-то. Няма как да очакваш, че ще ѝ е готино да я положиш буквално на земята. Е, един път би я изкефило, но туй то.
  3. Тоалетната чиния – Ако е цялата в жълти петна от напикано, не се учудвай прекалено, ако я видиш да тича към изходната врата веднага след посещението на клоаката ти. Купи си една бутилка белина и я ползваш 2-3 пъти в месеца, за да дезинфектираш цялата тоалетна. Най-малкото за твое собствено здраве го казвам.
  4. Храната в хладилника – Ако в него има неща, които вече не приличат на себе си, тогава си в сериозна грешка, друже. Как е възможно да държиш разлагащи се храни на същото място, на което оставяш шунката за сандвича си за вечерта?! Хладилникът трябва да е едно от най-чистите неща в дома ти и тя го знае. С право ще те осъди, ако от там се носи миризма на трупове.
  5. Книгите в спалнята – Изненадан съм, че си стигнал чак до този ред, ако на нощното си шкафче държиш само дъвки и програмата за телевизията. Всеки уважаващ себе си мъж трябва да чете книги. Не можеш да имаш претенции за някой и нещо, а в същото време да не знаеш, че „Игра на тронове“ е по книгата на Дж.Р.Р. Мартин – „Песен за огън и лед“.
  6. Тоалетната хартия – Дори Ал Бънди знаеше, че тоалетната хартия е едно от най-свещените неща в живота на един човек. Да, не всеки може да си позволи скъпи многопластови хартии, но поне гледай да не е накъсан вестник, забоден на тел. Винаги имай по 1-2 резервни рола, а използваното в момента дръж, където му е мястото. Не, мястото му не е на тоалетното казанче или пред вратата на шкафа!
  7. Ваната и душа – Собствениците на вана са късметлии в моите очи. Но дори те трябва да знаят, че тя има нужда от своята поддръжка, за да служи вярно. Малко по-фанатичните чистофайници ще ви кажат, че ваната се мие след всяко къпане в нея, но аз бих ви посъветвал да го правите поне веднъж в седмицата. Същото важи и за душкабините. Въпрос на хигиена.

Автор: Десислав Янкулов Източник: Inside Hook