Неща, които жените никога няма да разберат за мъжете

Дами, ако сте типични представителки на пола си, значи мислите, че знаете всичко за мъжете и го прокламирате при всяка удобна възможност, но дали е така? Съмнявам се! Просто мъжете си имаме своите странности, както вас, защото просто сме другият пол на един и същ животински вид. Представяте ли си – все пак не идваме от Марс, нито пък вие от Венера. Всички сме от Земята.

  1. Да направя два курса? Никакъв шанс! Мога да взема двете туби с вода, чантите с тоалетната хартия, касата бира, гацата с картоф, бурканите от мама и букета с рози (за последното излъгах) на един курс и да спестя половината си време.

    Ако ми се наложи да правя два курса, значи съм тотален нещастник.
  2. Трябва да съм изключително внимателен, за да не изплаша околните, особено ако са жени или малки деца.
  3. Мъжете имаме нулева емоционална подкрепа едни към други. Когато и да ми се прииска да говоря за чувствата си, започвам да усещам едно напрежение, че всеки момент някой ще ме завърти един шамар.
  4. Да или слизам бавно по стълбите? Това е за бабите. Който стигне пръв – печели!
  5. Мъжете винаги имаме своите тъжни тайни, за които никой никога не бива да разбира.
  6. Пикаенето се превръща в артилерийски ритуал, когато в бидето има нещо, в което да се целим. В противен случай оставяме природата да реши съдбата на снощната бира.
  7. Квалификациите за мен и останалите са нещо естествено. Как да назовеш някого, чието име не си спомняш. Така се зараждат и прякорите. Как иначе да различиш двамата Георгевци в компанията. Единият е Копъра, а другия Каиша.
  8. Когато излезем сами с детето в парка, то си играе с останалите деца на люлката, а останалите майки и баби ни гледат, все едно сме педофили, зяпащи децата.
  9. Посоката на кимането за поздрав говори за отношението ни към отсрещния. Кимане нагоре е за неприятни персони, към които си търсим повод, за да реагираме. Кимане надолу е за аверчета, които случайно срещаме на улицата.
  10. Откъде да знам, дали съм най-грозният или най-сексапилният в компанията?! За мен всички пичове са просто пичове, с които оригаме, пърдим и говорим за цици все едно обсъждаме проблемите с глобалното затопляне.
  11. Спонтанните ерекции са нещо, с което се учим да се справяме цял живот. Защо иначе си мислите, че по цял ден разтягаме топките си на публични места? Просто наместваме кълвача на мястото си, за да не вървим с опъната палатка пред детската градина.
  12. Когато съм сам в стаята си, ръцете в повечето време ми стоят в гащите. Нито мърсувам, нито правя нещо друго. Просто обичам да си ги държа там, без някой да ме гледа въпросително.

Автор: Десислав Янкулов Източник: Playboy