Колко точно популярни са тройките?

Живеем в развратно общество и това е факт. От времето на хипитата насам хората ставаме все по-отворени сексуално и сякаш времената на Содом и Гомор са на път да се завърнат. Анален секс, хомосексуални актове, свирки, кунилингуси, тройки, оргии и какво ли още не. На практика табутата в секса вече са станали толкова малко, че човек се пита – има ли нещо, което никога не би пробвал?

Днешната тема е малко по-конкретна и се занимава с едни не много достоверни статистически данни.

Оказва се, че сексолозите все още не са разгърнали темата за тройките, както да речем темата за фелациото. В света са известни две проучвания и то само в Канада, а още по-конкретно сред хората от възрастовата група на студентите. До колко може да се вярва на подобна тясна статистика, всеки сам може да прецени за себе си.

Та, двете проучвания са извели един извод, който и без да питаме кой знае колко хора, ще се досетим, че мъжете фантазираме повече за тройки от жените и в по-голям процент си признаваме, че сме правили подобни изпълнения в леглото.

Първото изследване от 2014 пита 720 студенти за отношението им към тройките и по-конкретно за опита им с тях, когато другите им двама партньори са от един секс. Обяснявам – ако сте мъж, за тройка се счита, ако с вас са още две жени; ако сте жена, за тройка се счита, ако сте с двама мъже;

След това уточнение, резултатите показват, че едва 2% от жените са пробвали нещо подобно, а при мъжете процентът нараства на 10.

Другото проучване е малко по-широкообхватно, но пък в него вземат участие едва 274 души. От тях 24% от мъжете признават, че са участвали в двата вида тройки (момче-момиче-момче и момиче-момче-момиче), а процентът на жените скача до 8. Подобна разлика няма как да не повдигне един въпрос – кой от двата пола лъже? Все пак логично погледнато няма как единият пол да прави драстично повече тройки от другия, когато говорим за хора от едно и също географско разположение.

Не можем да си извадим, кой знае какви изводи от нещо толкова скромно, като статистика, но можем сами да се зададем въпроса – бих ли участвал в тройка в обозримото бъдеще? Аз за себе си съм си отговорил отдавна и онези, които следят материалите ми, могат да предположат, какъв е отговорът ми. Признавам – развратен тип съм, но има и една българска поговорка, която гласи – „Куче, което много лае, не хапе.“

Автор: Десислав Янкулов Източник: Playboy