Защо не бива да опъваш съседката от втория етаж

Едва ли има човек сред вас, който да не е чувал култовата чалга песен на Алч0 – „Комшийката от втория етаж“. В нея лирическият герой има плътски желания към своята съседка от кооперацията, която от своя страна прави нужното, за да го съблазни и да се възползва от него чисто физически. Но добра идея ли е да опънеш точно жената на съседа? Ще се опитам да си отговоря на този въпрос в следващите редове.

Да речем, че в погледите на двама ви се усеща плам и вече мислено сте го направили на всяка възможна мебел, купена с парите на съпруга ѝ – тираджия.

Какво ще стане след това? Ако имате късмет, авантюрата ви ще продължи с месеци, като единственият външен човек, който би знаел нещо по въпроса, е леля ти Пенка „Шпионката“. Излишно е да ти обяснявам, как и кога е заслужила прякора си, но е факт, че нищо не ѝ убягва, стига да се случва в рамките на отличното ѝ зрение и превъзходен слух. Месец-два-три-година все някак ще опазите малката си тайна от нейния мъж и твоята съпруга, но рано или късно тези неща излизат наяве. После, какво?

Скандали, разводи, преместване от едно жилище на друго, адвокатски хонорари и какво ли още не. Заслужава ли си всичко това едното хубаво чукане? Първичният отговор е „Алилуя, по дяволите – Да!“ Ако си тъп мъж, каквито сме повечето, тези неща няма и да ги помислиш, когато си надървен, като пубер в женската съблекалня. Помисли малко трезво над тези неща и си задай логичните въпроси, докато още не ви вдигнал палатката и не си лишил мозъка си от жизненоважните 50 мл. кръв.

Още по-лошо е, ако си баща, а тя майка. Едно на ръка е, че съседският секс става по-труден, но помисли и за чаветата, които обичаш повече от себе си. Искаш ли в остатъка от живота си да те виждат през уикендите и да бъдат шафери на втората сватба на майка им, а после да търпят малтретиране на някакъв чифут, който ще им се явява втори баща? Не бива! Това може да се избегне, ако държиш змея в гащите.

Ако не си си взел чукането на младини, този влак вече отдавна е отлетял, приятелю. Когато човек мине една определена възраст и отговорностите го налегнат, той е длъжен да покаже характер и да устои на случайно разтворилата се роба на съседката, изпод която пищната ѝ гръд дискретно се подава, за да ти хвърли едно намигване.

Помниш ли, как успя да събереш пари, за да си купите този апартамент? Все още не си изплатил ипотечния кредит или не си имал възможност да се доизплатиш на приятелите ти, които ти дадоха безлихвен заем за холовата гарнитура. Помисли и за доверието, което ще изгубиш от банката и близките ти, пак заради някакви си три минути в обмен на телесни течности.

Надявам се, че вече отговорът на горния въпрос е много по-лесен, въпреки детския ти фетиш с комшийката от втория етаж. Ако ще изневеряваш на жена ти, направи го някъде много далеч от дома и хорските очи. Дори е за предпочитане да го направиш с платена професионалистка, защото там няма абсолютно никакъв риск да се намесят емоциите. Отиваш, начесваш си крастата, плащаш, вдигаш гащите и заминаваш. Другият месец пак и така. Остави някой друг да направи грешката и да приеме поканата за чаша кафе на тираджийската съпруга. По-забавно е после да си сред зрителите на шоуто, отколкото да си едно от главните действащи лица.

Автор: Десислав Янкулов