Съпругата на Коби Брайънт – Ванеса

Баскетболната легенда прекрати професионалната си кариера със стил в последния си мач за ЛА Лейкърс, отбелязвайки 60 точки, но в личния живот е отбелязал много повече, имайки предвид красивата му съпруга.

Ванеса Брайънт е нежната половинка на гиганта, която топли чаршафите му, когато се прибира от тежък мач в залата и го прави вече в продължение на 15 години. Е, и те са имали своите тежки моменти, но това е нормално за звездните двойки, а и за двойките по принцип.

Важното е, че те са преодолели трудностите, защото отвъд бляскавата кариера, феновете, парите и славата остава семейството.

Коби го знае и очевидно е направил всичко възможно семейството му да остане заедно. Определено не му е било трудно да се мотивира, когато погледне към сексапилната си половинка, ако питате мен.

Славата застига първо нея, тъй като още в ученическите си години се снима в различни видеоклипове към популярни песни на небезизвестни музикални изпълнители. Най-значимото ѝ участие е в клипа на Snoop Dogg към песента „G’d Up“, където има цели 30 секунди в ролята на гимназистка.