Семейство Пит и Джоли

Брад Пит и Анджелина Джоли са спрягани за една от най-сексапилните двойки в на всички времена. Малцина са онези известни личности, които толкова добре да си подхождат, а още по-малко са тези, които успяват да запазят брака си толкова дълго.

Нека не сме им уроки, защото и без това светът ни е препълнен с млади и не толкова млади мъже и жени, които имат по 2-3 брака зад себе си.

Брад и Анджелина са заедно от 2005, но официално са съпруг и съпруга от 2014.

За времето, в което те са заедно, са си осиновили или са си направи общо 6 деца. Мнозина дори твърдят, че това е и тайната на щастливия им семеен живот. Това и фактът, че Джоли трябваше да претърпи двойна мастектомия, като превантивна мярка от повишения риск от заболяване с рак на гърдата. Джоли е генетично предразположена към болестта от жените в своя род.

Фотосесията, която ще ви покажа, е на колегите от W Magazine. През 2005 те са поканили Брад и Анджелина, за да станат част от един от поредните им броеве, който се оказва, че е някак пророчески. Там двамата го играят родители в голямо и щастливо семейство, както по-късно става и в реалния им живот. Разгледайте и вижте настоящето им през погледна на отминалата въображаема реалност.

Автор: Десислав Янкулов Източник: W Magazine