Танци на пилон за аматьори

Танците по принцип са ни страст. В годините, когато пиех, обичах много да танцувам, въпреки че не можеш. Това никога не е означавало, че не трябва, нали?

На 24 април в Live & Loud Club в София ще се проведе едно събитие от любимия ни танцов стил – този на пилон.

Танцови непрофесионални артисти ще ни покажат своите умения да се вият и гънат около пилона в опит да възбудят сетивата ни и да ни покажат, че това е изкуство, което заслужава не само вниманието, но и уважението ни.

Оказва се, че този тип танци са едни от най-трудните изобщо. Причината е, че тук не се изисква просто да следвате ритъма на музиката, но трябва да демонстрирате сила, координация, елегантност и гъвкавост. Все качества, които са по-присъщи за един гимнастик, отколкото за танцьор, но представете си едно уникално олимпийско изпълнение, което да се случи пред погледа ви под акомпанимента на някое любимо парче. В представите ви изглежда яко, нали? На живо е още по-впечатляващо.

Предлагам ви да отидем заедно на 24 април в Live & Loud Club от 18:00. Попитахме и се оказва, че входът е свободен, но ще се изисква да покажете личната си карта на входа, за да докажете, че сте поне на 18 години.

Освен любителските изпълнения, ще можем да видим и няколко професионални такива на двойки и с обръч. Определено ще да бъде интересно!

Линк към събитието във facebook.

Автор: Десислав Янкулов