Бившата на Хари Стайлс е секси стюардеса

Името Хари Стайлс не ти говори нищо? Не съм изненадан. Дори може да се каже, че до някъде се гордея с теб, защото това е едно от момчетата, пеещи в One Direction – поредната бойбанда, в която пичовете приличат повече на хомосексуалисти, отколкото на секси мъжкари, но не така смятат жените по цял свят.

Очевидно дългокосия Хари се слави с доста добър успех сред мацките, тъй като той вече е излизал с една моя любимка – Кендал Дженър.

Друга от неговите бивши се оказва не толкова известна жена, но пък си е достатъчно секси, за да я сънува човек поне един път седмично.

Става въпрос за 24-годишната Меган Смит.

Двамата се запознали на миналогодишното турне на One Direction, където Меган била поканена, за да обслужва нуждите на бандата по време на самолетните им полети.

Стайлс бързо си я заплюл и не му отнело много, за да я спечели. Всъщност не му отнема много и за да я загуби или по-точно да я разкара. Причината е в една полугола снимка, която се завъртя в интернет на мацката. Очевидно тази показност не се харесала много на музиканта, защото скоро след това сложил край на връзката им.

Автор: Десислав Янкулов Източник: COED