Истинските мъже обичат да лижат

Що за мъж си ти, ако щастието на половинката ти не е на първо място?! Момчета, не бъдете егоисти. Не може да очаквате една жена да ви обслужва орално, а вие да отказвате всякакъв контакт на устни в устни. Просто не е библейско! „Дай, за да получиш“ пише там.

Вече не сме 1934, за да те е срам да признаеш, че я обичаш повече от всичко и си готов дори на невъзможното, за да е щастлива.

Да не говорим, че в кунилингуса няма нищо невъзможно. Просто няма оправдание, ако отказваш да свириш на хармониката. Дори мога да кажа, че ще да ѝ е обидно, ако само тя ти пада на колене. Жените си извоюваха безброй права през годините, едно от които е правото всички в леглото да са равни. Това при всички положения включва оралната любов.

Чувал съм безброй оправдания от мъже, които не обичат да смучат сливата. Ето и част от тях:

  • Мирише лошо – Ти подушвал ли си си патката, че си позволяваш да критикуваш нечии чужд орган? Ако не си миеш онази работа всеки път, след като излизаш от тоалетната, значи нямаш право да се сърдиш, ако мацката отдолу мирише на морски дарове.
  • Грозна е – Ти па си мноу ‘убав! Вярно е, че там някакви кожляци се мандрахерцат под влиянието на гравитацията, ама това не е причина да отказваш да я целуваш отдолу. Представи си, че е еклерче, до чиито крем трябва да стигнеш с упоритост.
  • Пуска странни сокове – Нищо странно няма. Ако пуска сокове, значи се справяш по-добре от очакваното.
  • Отдолу е като Фелайни – Това е малко кофти момент, но след един-два разговора би трябвало да можеш да я убедиш, че ранният Боби Михайлов е отново на мода. Сигурен съм, че би приела съвета ти, ако ѝ гарантираш течове в интимната област.

Приятелю, никога няма да постигнеш съвършенство в леглото, ако не използваш пълния си арсенал. Имай в предвид, че ръцете ти не са само, за да ѝ стискаш задника и циците. Спокойно можеш да се въобразиш на DJ и да ѝ покажеш как са правили скречове, когато музиката се е записвала на плочи. Да не говорим, че езикът ти не е създаден, само за да говори. Завърти го 3-4 пъти в опит да напишеш цифрата 8 и ти гарантирам, че ще ти е нужен шнорхел, за да можеш да дишаш в изригналия гейзер.

За финал сам трябва да си отговориш на въпрос – „Искам ли да бъда истински мъж?“ Ако – да, взимай една карта за местонахождението на клитора и действа. Ако – не, бегай, да си купуваш вестник „Шок“ и забрави за TheMainline завинаги.

Не забравяйте да оставяте гневните си коментари под публикацията. Обръщам особено голямо внимание на изказвания, в които има, колкото се може повече, нецензурни думи по адрес на родословното ми дърво.

Автор: Десислав Янкулов