Какво да правиш, когато домашният любимец те кокблоква

Първо – нека си изясним, какво ще рече „кокблоква“. Това е, когато някой или нещо ти пречи да правиш секс. Думата на английски е „cockblock“ и буквално значи блокиране на пениса.

Та, случвало ли ви се е домашният любимец да попречи на половия ви акт? Ако – да, значи сте попаднали на правилния материал, тъй като тук ще ви разкрием малко техники за справяне с този битов проблем.

  1. Котка – Котките са най-долните създания на света. Ако не са в настроение, няма дори да ви позволят да ги докоснете. Те идват единствено, когато сами пожелаят или когато са гладни. По тази причина за тях няма значение, че в леглото сте надупили някое човешко малко котенце. Те идват и съсипват всичко, а миг по-рано са били причината за разчупването на леда. Единственият начин да се справите със злата котка е, като ѝ намерите някое любимо зло занимание. Всички котки обичат да си острят ноктите и зъбите, особено в разни текстилни артикули. Топка прежда върши добра работа или нещо друго вълнено или плюшено. Би трябвало 10 минути от живота на котарака да преминат в борба с топчето, докато ти си вършиш работата оттатък.
  2. Куче – Кучетата са №1 помощник за свалки. Почти няма жена, която да не се зарадва, когато ви види да потичквате в тръс с някой малък косматко. Лошото е, че кучетата обикновено са много защитни към стопаните си. Редица проучвания дори твърдят, че кучето е единственото създание, което е в състояние да пожертва живота си в името на своя собственик. Представи си сега, че онази цицора, с която всяка сутрин се засичате в парка, е склонила и ти е дошла на гости, за да „гледате филм“. Яхнала те е и издава амазонски звуци. Кучето ти, какво ще си помисли? „О, боже! Стопанинът ми е в беда! Трябва да го спася!“ И в този миг няма да е изненада, ако я е гризнал за сочния задник. За да избегнеш подобна кофти сцена, препоръчваме да занимаеш кучето с вечерята му или да го изолираш през две врати в съседна стая. Дистанцията е единственият начин, за да го укротиш за известно време.
  3. Риби – Изненадващо или не, много хора се смущават, когато биват наблюдавани. Аз лично го чувствам по друг начин. Все едно съм звездата в тазвечершното шоу, а в края очаквам аплодисментите на публиката. Но не всички са толкова извратени като мен. Има и хора, които не понасят дори факт, а че рибките могат да го гледат, докато се клати в кучешката поза. Обикновено аквариумите имат лампа, така че тук решението е изключително лесно. Изгасете въпросната и рибките сякаш ще изчезнат. Те пак ще са там и най-вероятно пак ще зяпат поклащането на скротома ти, но поне ти няма да ги виждаш, че го правят.
  4. Птица – Папагалите са коварни същества. Повечето от тях не могат да говорят, но има такива, които са в състояние да повтарят човешки звучи. Ако имате такъв папагал, тогава не го дръжте в стаята, в която обикновено правите секс, защото утре ще дойде майка ви на гости и точно тогава гадината ще вземе да пъшка и да казва: „О, колко ти е голям! О, колко си тясна!“ Тогава трудно ще убедиш старата ти майка, че птицата е проговорила, заради телевизора. Все пак и тя някога е била млада и тя е правила някакви неща с баща ти.

Автор: Десислав Янкулов Източник: GQ Magazine