Барбито с петте деца

Светът ни е пълен с момичета и жени, които не просто мечтаят да водят живота на легендарната кукла Барби, но и минават границата на разумното, преплитайки тази детска мечта с реалния живот.

Запознайте се с 42-годишната Нанет Хамънд – една от най-известните дубльорки на Барбито, която не просто е врекла живота си на куклата, но междувременно отглежда петте си деца. Г-жа Хамънд не е типичната американска домакиня. Тя е съпруга на милионер, който задоволява всяка нейна нужда, очаквайки в замяна тя да се грижи за семейството му, както и прави.

Оказва се, че Нанет не е влязла чак толкова дълбоко във филма, защото разбираме, че тя наистина движи домакинството. Е, за чистенето ѝ помагат при всички положения, но с готвенето и възпитанието на децата е изцяло нейна задача.


Мъжът ѝ изглежда е щастлив от страстта на съпругата си, защото твърди, че я харесва такава, каквато тя иска да е. За целта той е инвестирал около половин милион долара в пластични операции и поддръжка с ботокс.

В свободното си време Нанет обича да се снима и да споделя фотосите в социалната мрежа Instagram, където профилът ѝ се ползва със солидна популярност. Тя признава, че повечето от снимките ѝ са правени от съпруга ѝ, но нерядко вика на помощ и част от домочадието.

Те от своя страна се хвалят, че в училище всички следвали майка им в Instagram и благодарение на нея се ползвали с голям интерес от съучениците им.


Първоначално бях решил да подходя грубо и агресивно към поредната кукла Барби, която съсипва живота си в името на една нереална мечта, но осъзнах нещо много важно. Щом човек е щастлив от това, което прави, ние, какво право имаме да го съдим? Мъжът ѝ я обича, децата ѝ са щастливи и самата тя е точно това, което винаги е мечтала да бъде. Да, ще кажете, че дава лош пример на подрастващите, но ние по-добре ли правим, когато псуваме по цяла вечер пред телевизора, докато пием поредна чаша ракия? Не знам, решете вие.

Автор: Десислав Янкулов Източник: COED