Култови снимки показват какво е да си родител

Това вероятно е най-трудната работа в живота на всеки един от нас. Не самото правене, разбира се, то е лесно. Гуш-муш и ето ти наследник след девет месеца. Истински сложното идва, когато трябва да се грижиш за малкото човече.

При раждането на едно дете в семейството, целият ти режим отива подяволите, защото те не са само малки, сладки и усмихнати. Те са малки дяволчета, които те приобщават към техния ритъм на живот и направо те съсипват физически и психически. Но не се притеснявай. Така трябва да бъде. Трябва да минеш през всичко това за да изпиташ истинската любов към малкото дяволче.

Лошото идва, когато не си готов за това. Такава е не малка част от хората, които след 5-месечна връзка с някого решават, че би било хубаво да си направят бебе, защото били искали да бъдат млади родители – най-тъпото нещо, което съм чувал. Да си родител не е само това да родиш едно дете, и да качваш снимки в социланите мрежи, обяснявайки колко сладки сте били. А в действителност – двама млади родители, неподготвени за бремето, което носи едно бебе, много бързо стигат до раздяла, обричайки малкото човече на живот с един родител.

Знам, че звучи песимистично, но това се случва всеки ден. Нека не ви отказвам, децата са хубаво нещо, и пожелавам на вски да има поне три, но когато сте наистина готови за това.

Вижте снимките, които говорят достатъчно за себе си