Гадни мъжки навици за след секс

Поне жените твърдят, че са гадни, де. Ние щом ги правим, значи си е ОК. И все пак съм сигурен, че сред вас има и такива, които зачитат женските чувства, а не ги ползват само, за да не си цапат ръцете. Виж сега, които неща дразнят мацките, а ти приемаш за нормални ритуали след секс.

  • Викаш ѝ такси – Това е кара да се чувства като сотаджийка. Свалил си я, изчукал си я и сега е време да си ходи. Остана само и да си платиш за услугата и всичко ще си дойде на мястото. И под услугата, не говоря за таксито, нали се сещаш.
  • Вадиш телефона и започваш да си чатиш – Ясно е, че се хвалиш на приятели, но поне изчакай да си тръгне. Толкова пък да си неиздържал. Да не говорим, че в 04:36 дружките ти спят и би било нормално да изчакаш поне слънцето да изгрее.
  • Обръщаш се и заспиваш – Класика! Лошото е, че напоследък мацките започват да раздават шамари, когато го направиш, а едва ли може да има нещо по-лошо от това да те събудят с плесница през лицето или не дай си боже юмрук в ташаците.
  • Питаш я, дали ѝ е харесало – Братле, не сте били на кино, за да ѝ задаваш толкова тъп въпрос. Ще разбереш, дали ѝ е харесало, ако иска да се видите пак. Ако я видиш, да си сваля бельото от лампиона, значи не си се представил на ниво. И ето – пак имаш отговор.
  • Лежиш си, докато тя си тръгва – Бъди джентълмен и поне я изпрати до вратата. Не е нужно да ходиш чак до таксито, ама поне ѝ дължиш това малко уважение. Все пак, до преди малко ти е дарила цветето си.
  • Бърза ретроспекция – Какво има толкова да си припомняте, какво е станало буквално преди 5 минути?! Нали и тя е била там. Знае много добре, че си отделил известно време на клитора ѝ. Да, знае и, че тя е била много добра с фелациото. Ако нямаш, какво да каже, по-добре си замълчи и просто я гушни.
  • Потни целувки – Приятелю, бъхтил си се там някакво време и целият си в пот и телесните ѝ сокове. Не мислиш, че е по-удачно да си лиснеш малко вода върху лицето и да попиеш мръсотиите преди да я натиснеш, за да се целувате? И на теб няма да ти е приятно да усетиш вкуса на собствената си сперма, след като си ѝ свършил на лицето, нали?
  • Сещаш се за една история, която е разказвала майка ти – Какво по дяволите прави история на майка ти в главата ти по време на секс?! И аз обичам да гледам модерните порно клипчета с доведените майки, но, пич, това твоето е вече извратено. Не, че моето не е, но е една идея по-нормално… или поне така се успокоявам…
  • Искаш да ти направи сандвич – Някога жените не са се противели, но днес живеем в равноправно общество, където ще ги обидиш, ако искаш от тях да ти готвят и чистят. Днес жената иска ти да вършиш всичко, докато тя си лежи и си почива. Ще работиш, ще готвиш, ще чистиш, ще гледаш децата и, ако медицината позволи в близките години, ще раждаш децата и ще ги гледаш. Не спори! Това искат днешните жени. Точка по въпроса.
  • Разкарваш се гол из стаята – Да те гледа гол под завивките е едно, но да те гледа, как си вееш карантиите наляво-надясно в стаята от детството ѝ, някак не ѝ се струва редно. Опорочаваш мястото един вид.
  • Обичаш да ти духат, но не и да духаш – Не си прав. Тук ги подкрепям. Ако искаш да ти облизват сладоледа редовно, ще трябва да целуваш котето чат-пат. Дай, за да получиш. В Библията го пише, дори.
  • Лежиш върху нея, докато си свършил – Имаш само едно извинение и то е, ако си я накарал да свърши с или преди теб. Ако си напълнил презерватива, без дори да си я подмокрил качествено, тогава не се излежавай върху циците ѝ все едно си забил флага си в нея и всеки момент ще я обявиш за своя.

Автор: Десислав Янкулов