6 стъпки към добрия секс

Момчета, ние сме мъже и каквото и да си говорим, покажат ли ни зърно и сме готови за бой. Не ни трябват, ни цветя, ни вечери, ни излишни увертюри. Достатъчно е мацката да ни погали и ръката, да ни погледне с питащия поглед и вече работата е опечена. Колкото и да сме лесни, все пак трябва да бъдем малко цивилизовани и да съобразяваме 6 неща, с помощта на които не просто ще правим секс, ами ще правим добър секс.

В противен случай е все едно да си набиваш чекия, но да има още един човек в стаята.

  1. Остави емоциите си за после – Угриженият ум е един от най-големите врагове на пениса. Всички знаем за онзи трик, с който да издържаме по-дълго в кревата. Старайте се да го прилагате при нужда, защото при неправилна употреба може онази ти работа да спадне и да не иска повече да се вдигне. Стигне ли се до там, че да видиш мацката да си търси дънките, значи работата е „чао“. Затова остави емоциите си настрана. После можеш да ѝ разкажеш за деня ти в службата и последния епизод на „Винил“.
  2. Бъди себе си, но малко по-първичен – Всеки малко по-интелигентен човек се е поглеждал отстрани и си е казвал, че се държи като животно, докато прави секс. Това го отвращава и го кара да мисли, че нещо не е наред. Не бива да е така. Преди всичко човекът е живо същество, което има заложени първични инстинкти. Ако ти дойде отвътре да я хапеш за зърната, хапи я. Само гледай да е нежно и в границите на допустимото, защото ще си изядеш плесницата на мига. Отдай се на изживяването и не се притеснявай, че това не си ти. Напротив! По-истински не можеш да бъдеш.
  3. Дръж се като Звяра от приказката за „Красавицата и звяра“ – Какво пък ще рече това ли? Еми, да си джентълмен и животно в едно. Докато я пляскаш по дупето, не забравяй да държиш кутрето си изпънато. Ако пък попиваш вагиналните ѝ сокове от устата си с копринена кърпичка, направо ти пишем десет точки за животинско джентълменство!
  4. Запазвай по нещо и за друг път – На мъжете обикновено ни се иска да пробваме всичко и то в рамките на една вечер. Да, ама не може. Чисто физически е невъзможно и тук не визирам само теб. Най-малкото ще ѝ писне да е въртиш на чекръка след час и половина в изпитване на нови уроци от „Кама сутра“. Днес играйте на роли, утре ѝ покажи, какво си гледал с колегите в обедната, а в други ден изиграйте някоя сценка от любим ваш филм. По малко, за да има за всеки ден, че иначе бързо ще си омръзнете.
  5. Питай я, какво ѝ харесва и какво не – Сигурен съм, че тя има 1000 въпроса към теб, но така и не знае как да започне. Поинтересувай се първо ти, за да може после и тя да те попита за твоите предпочитания. Все пак сексът е за двама и е справедливо и двете страни да изпитват удоволствие от него, не мислиш ли?
  6. Не превръщай секса в рутина – Това не ти е сутрешният ритуал преди работа. При жените е въпрос на емоция, а при теб на физическа нужда, но, ако и двете страни го сведете само до това, тогава сте обречени. Сексът без любов е равен на мокра мастурбация, а любовта без секс е… а бе еби я! (не можах да се сетя за подходящо сравнение…) Правете секс, само когато ви се прииска, а не, защото трябва. Насила хубост не става.

Автор: Десислав Янкулов