Къде и каква татуировка да си направиш, според жените

Колегите от GQ Magazine са се консултирали с мацки, които са специалисти по мъжка мода. Те са им дали отговор на един много важен въпрос, касаещ жигосването на кожата ти. Все пак времето, в което татусите се смятаха за привилегия на бивши и настоящи затворници, отдавна е отминало. Днес кожните рисунки са почти задължителна част от външния вид на мъжете без значение от раса, възраст или професия.

Ако искаш да се нашариш, но все още не знаеш къде и какво би ти отивало, тогава ще ти помогнем. Все пак мъжете правим всичко, за да се харесаме на нежния пол, а, когато една жена каже: „Скачай“, ти питаш: „Колко високо?“ Не се прави на голям мачо сега, защото много добре знаеш, че си готов на всичко, за да се харесаш на някоя мацоранка. Отричаш ли, значи се самозалъгваш.

Местата, на които е най-секси да се татуираш (класирани са по низходящ ред):

  1. Предмишница – Голяма част от запитаните момичета са конкретизирали за вътрешната част на предмишницата.
  2. Ръце – Има се предвид цялата ръка. На жаргон значи да си направиш „ръкав“. Имай в предвид, че може да е секси, но е малко по-ангажиращо.
  3. Гръб – Гърбът си е класика от философска гледна точка. Не са малко онези, които твърдят, че, за да не ти омръзна някоя татуировка и да не съжаляваш, че си си я направил, тя трябва да е на място, което рядко виждаш пред очите си. Какво по-добро от гърба?
  4. На китката – Там мястото е малко и това ще ти даде възможност да обмислиш добре, евентуална бъдеща татуировка. Освен това е и добър повод за началото на разговор.
  5. Гърдите – Изключително важно било да е върху самите гърди. Не под, не над, не около тях. Ставало готино, ако си напомпан мъжага с окраска от мастило на гърдите.
  6. На юмрука – Малко страховито е там. Това вече си е доста по-ясна препратка към престъпно минало или настояще. Да, това може да възбуди някои мацки, но сигурен ли си, че искаш да привлечеш някоя, която се кефи на убиец или изнасилвач?
  7. Глезенът – Малко ретро идва, защото глезенът някога е бил едно от тайните места за татуиране. Лесно се крие и се показва само на определени хора. Сега не се смята за много секси, ако си пич. Виж на жените повече им отива.
  8. Прасецът – Особено, ако е на задната му част. Някак не им действало възбуждащо…
  9. Краката – Жените предпочитат краката ни да са космати или пък обръснати, но при всички положения било добре да са естествени.
  10. Коремът – Веднага асоциацията ми е с дебелото шкембе на английски футболен фен. Скъсан и петнист потник едва покриват зоната до пъпа, изпод който се подават някакви зуумнати шарки. Кофти избор!

Най-готините татуировки, които можеш да си направиш (подредени са в низходящ ред):

  1. Минималистична татуировка – Проста, изтънчена и секси – така ги виждат жените. Не бъди грандоман. Нещо малко понякога може да има голям ефект.
  2. Надпис на чужд език – Важно било да го знаеш. Не просто някакви йероглифи, които да лъжеш хората, че не бивало да издаваш значението им. Гледай да е нещо, което да можеш да прочетеш, за да можеш да я впечатлиш.
  3. Разярено животно – Това те превръщало моментално в човек, който е близък до дивата си същност.
  4. Птици – Тук от значение било мястото. Една и съща татуировка на различно място има различен ефект. Не слагай крила на гърба си, защото ги дразнело.
  5. Котва – С изненада разбираме, че това по някакъв начин още ги кефело. Аз не бих те посъветвал за татък татус, но жените казват друго.
  6. Череп – Не се приемали вече добре. Модата на черепите си остава запазена парка за метъл средите. Ако не караш мотор и не се носиш в кожени дрехи в ежедневието си, по-добре не си шари черепи по тялото.
  7. Цветя – Маааалко гейско им идвало. Остави цветята за тях.
  8. Секси момиче – Не! Категорично не, братле! Гледал си прекалено много филми от 80-те с разни тираджии с дълги коси и изпърдяни зъби.
  9. Кинжал – Веднага си представяш, че е пробил сърце, от което капе кръв и пише нечии инициали, нали? Сам можеш да си отговориш на този въпрос, дали е секси или не.
  10. Името някоя жена – Ако не става въпрос за дъщеря ти, това може да се окаже най-голямата грешка в живота ти!

Автор: Десислав Янкулов Източник: GQ Magazine