Трудолюбивата пчеличка на японското порно

Как ви се струва да си на 35 години, да имаш над 7000 филма зад гърба си и в кариерата си да си минал през повече от 7500 женски легла. Легла е метафорично казано, защото човекът, за когото ще говорим, е най-известният порно актьор в японската история.

Псевдонимът му е Шимикен и той е емблемата на индустрия, движеща над $20 милиона годишно. Това е почти два пъти, колкото оборота на американските производители на кино за възрастни.

Шимикен е един съвременен супергерой. Математически погледнато той е правил секс с 1.21 жени на ден, и ако приемем, че е започнал да вършее на 18 години. Моите уважения към Ханк Муди и Барни Стинсън, но дори техните измислени герои събрани заедно не могат да стъпят на малкия пръст на японеца по отношение на бройките му. Интересно ми е само, дали от работата си намира време, за да обръща внимание на нежния пол в личния си живот. Тогава нещата биха придобили баснословни измерения.

В портфолиото си Шимикен може да се похвали с почти всичко, което извратените сценаристи в порното някога са можели да измислят. Той е правил секс с бивша поп звезда, минал е през унгарски студентки и дори е оправил две сестри близначки на по 72 години. И все пак има и един случай, в който той е отказал да се снима. Става въпрос за сцена, в която жена прави секс с куче, след което Шимикен „обира сиренето“ и я почва той. Дори тогава е намерено компромисно решение, за да не се губи снимачния ден. Сценарият е променен и кучето само облизва сливата на актрисата, за да я подготви за легендарния боздуган.

Тези, които не са запознати с творчеството на актьора, биха предположили, че той разполага с колосално мъжество, но това далеч не е така. Шимикен има един нормален на размери пенис от 16 сантиметра. Сега е моментът да ти се вдигне малко самочувствието, ако и твоята линийка показва същото.

Една от причините този мъжки идол да е толкова популярен в родината си е, че в индустрията там има едва 70 мъже актьори и цели 10 000 момичета, които снимат в индустрията. Някои дори се шегуват, че бенгалските тигри в Япония са повече, отколкото са порноактьорите.

Понякога на Шимикен му се налага да снима до 6 филма на ден. Това сами разбирате, че си е сериозно физическо натоварване и то в най-общ смисъл казано. За да издържа на това темпо, той отделя по 90 минути във фитнеса в четири дни от седмицата. Основно набляга на силови упражнения, защото кардиото си го прави, докато е на работа.

В едно интервю той бива запитан: „Прибягвал ли си някога до нуждата от Viagra?“ Отговорът му е кратък, точен и ясен: „Не ми се е налагало… до сега.“ Дори мъж като него е наясно, че времето е в състояние да ни отнеме всичко и гледа да се възползва максимално от младостта си.

Истинското име на Шимикен е Кен Шимицу. Той е роден в малко селце в покрайнините на Токио. На 15 започва да работи като уличен артист и признава, че често това му е помагало, за да си намери момиче за вечерта. Още тогава е имал сериозни амбиции за този бизнес. До толкова нямал търпение да навърши пълнолетие, че по време на училище останалите деца бягали, за да пушат цигари и да играят на компютърни игри, а той се скатавал някъде, за да си удари една злобарка, ако не намирал момиче, с което да прави секс.

Славната кариера на японския Кен стартира през 2002 и от тогава насам всичко е история. История, която продължава ден след ден да се пренаписва, но не с обикновена писалка, а с любовния жезъл на живия бог на порното – Кен Шимицу или по-познат като Шимикен.

Автор: Десислав Янкулов