Жените страдат от липса на орален секс

Наскоро публикувах един материал на тема „Защо жените обичат да духат“, който предизвика сериозни реакции в обществото ни. Едни ме похвали за написаното, а други си ме нарекоха „абсолютен цървул„. Благодарен съм за всяко едно мнение, било то хубаво или лошо.

И все пак вече разполагам със статистика, която да обясни до някъде гнева на част от читателите ми (разбирайте читателките).

Оказва се, че жените на днешно време не получават достатъчно орални ласки от половинките си.

Колегите от Maxim са получили достъп до една статистика, която включва 899 студентски мнения. Числата сочат, че 60% от жените признават, че правят фелацио, докато 52% от мъжете упражняват кунилингус на своите нежни половинки.

Запитани в обратната посока, 63% от мъжете се хвалят, че гаджетата им редовно им продухват флейтите, а едва 44% от жените се наслаждават на облизване на мидата.

Ето и последната информация, която ще зарадва дамите сред вас, които си ме оплюха в последните дни. Едва 28% от анкетираните студентки са казали, че обичат да свирят на кожения инструмент. Останалите го правели от други съображения. Мъжката половина пък е раздвоена – 52% обичат да галят котето, а 48% не са фенове на акта.

Очаквам сега с нетърпение новите ви нападки и нарицателни, за дето си позволявам да говоря за пениси и вагини в публичното пространство. Нека онази, която никога не е целувала брадатия пробой, първа да хвърли камък.

Автор: Десислав Янкулов