Може ли наистина да готви плеймейтката Ася Капчикова?

Уви, все още не сме разбрали от първо лице, но точно това ще се опита да докаже красавицата тази вечер в популярното телевизионно кулинарно шоу – „Черешката на тортата“.

Г-ца Капчикова тази година стана Playboy 2015, а в интервютата след конкурса сподели нееднократно, че е истинска жена мечта, защото може да прави 70 неща – 69 и мусака.

Нежната половинка на рапъра Криско има интересна задача днес, а именно да задоволи изтънчения вкус на Александрина Макенджиева – финалистка от X Factor, Константин Марков и Красимир Аврамов – музиканти и Велислава Каймаканова – фотограф.

Петимата ще станат част от поредния епизод на предаването, което придоби сериозна популярност, защото показва някои от най-хубавите и най-лоши черти на родните звезди.

Колегите влизат в домовете им с камера в ръка, за да можем всички да станем свидетели на готварските способности на всеки един от участниците. Ще ни е особено любопитно да видим как ще се справя Ася и кой ще бъде обявен за „Най-добър домакин“ в края на седмицата.

Интервюто ни с Ася Капчикова можете да прочетете тук!

Автор: Десислав Янкулов