Автомобилите подходящи за секс

Малко са хората, ако въобще има такива, на които дори веднъж да не им се е случил епизод от любовна авантюра между вратите и тавана. Според проучване на Ford в САЩ поне 57% от хората попадат в поне една от трите категории: правили секс в колата, казали „Обичам те“ за първи път, отново в колата, или първата раздяла (точно така, пак там). Ето защо намираме за уместно да предложим някои варианти.

Honda Element

Производителите се надпреварват кой да направи по-добра конфигурация от падащи задни седалки, за да бъде осигурено повече товарно пространство в автомобилите.

В това отношение Honda Element е повече от отличник, защото в „легловата“ конфигурация се включват и предните седалки. С две думи – разполагате с предоволно пространство от таблото до вратата на багажното отделение за всякакъв вид любовни щуротии.

Toyota Prius

Смейте се, обаче този „кашон“ има неподозирани предимства. Първо – никой не би Ви заподозрял, просто изглежда нелепо и смешно да се вихрите голи из този електрически семеен седан. Освен това можете да се промъкнете и измъкнете абсолютно безшумно, което може да е предпоставка и за страхотни щуротии.

Mercedes-Benz CLS63 AMG Shooting Brake

Първо – тази машина има безобразно голям багажник и малко хора биха се почувствали некомфортно да се гушкат в обятията на този звяр. Има и още едно предимство – дори мъжът да страда от проблеми с ерекцията, едно кръгче с тези 557 к.с. под капака би трябвало да решат моментално този проблем и да осигурят качествения акт.

Ford F-150

Не си падате по изпълненията тип „Худини“ или се изнервяте от тесни пространства. Или просто искате да свършите работата под звездите, за да е пълна романтиката. Легена на този пикап е предостатъчен, единственото, от което имате нужда, е нещо меко, защото все пак карго отделението е предвидено за друг тип…натоварване.

2015 FIAT 500c

Версия 2 на „секс под звездите“, но за хора, които са или в категорията „джобно гадже“, или за изследователи на възможностите за компресиране на човешкото тяло. Палуването в малкия италианец си е чиста проба ексхибиционизъм, но пък сме сигурни, че сред аудиторията ще се намерят и такива смелчаци.

Rolls-Royce Phantom

Дааа, това малко от нас биха успели да постигнат. Ако нямате такъв или не можете да си позволите да си наемете за една вечер (макар че е добра идея, стига да намерите такава оферта), ще бъде доста трудно. Ще трябва да преодолеете и някои чисто психологически бариери, като факта, че коженият салон на Rolls-Royce се прави само и единствено от бикове, заради стриите, които получават кравите при бременност. Ако не Ви притеснява да любите върху мъжка плът, то всичко останало би трябвало да бъде съвършено. Все пак, „съвършенство“ е второто име на R-R.

Jeep Wrangler

Естествено, че този автомобил е създаден за нещо повече от клатушкане по черните пътища на планината. А опцията за отстраняване на вратите дава още няколко варианта за интересни пози.

Airstream Interstate Grand Tour

Притежателите на тази самоходна гарсониера могат да разказват с дни за своите премеждия, а Grand Tour версията ще Ви предложи цяла палитра нови възможности за правене на любов. Разгъваем диван, душ, плот – където и колкото пъти си изберете. А след това спокойно можете да гледате някоя романтична продукция на вградения телевизор.

Tucker 48

Този класик е проектиран с премного място в интериора, включително и около предната моно-седалка. Идеята на инженерите е била от гледна точка на безопасността пасажерите да имат пространство за „евакуация“ при инцидент. За тази предвидливост трябва да благодарят малкото от нас, които ще успеят да „осветят“ седалките на този ретро автомобил.

Tesla Rinspeed XchangE

И накрая кратък поглед в бъдещето на автономните возила. Сигурен съм, че ако гласуваме, 11 от 10 ще поискат да го направят, докато летят със 120 км/ч по магистралата. Идеята не е нова, дори имаше един филм с Чарли Шийн, в който героят му отвлече една девойка и от похитител-похитена, в края на филма двамата изконсумираха тези свои отношения…бягайки от полицията по магистралата. Е, автономното чудо на Tesla – Rinspeed XchangE обещава на бъдещите шофьори пълна свобода на движение на всички пасажери в купето, независимо от движението на автомобила. А сега се замислете, как разбирате „пълна свобода“ и как точно ще я тествате?