Мъжки хороскоп

Днес е 29 февруари, което се случва веднъж на всеки четири години. Винаги съм се чудел, как е възможно хората да си мислим, че можем всяка година да вземаме 6 часа, да ги складираме някъде и на всяка четвърта година да ги добавяме в още един ден от февруари, защото видиш ли, бил най-къс. В този ред на мисли – не ви ли се струва нормално, че сезоните бавно, но сигурно се изместват във времето? Колко 29-ти дни на февруари е имало от началото до сега? Мисля, че това е една добра тема за разсъждение, но нека я оставим на хората с големите глави и да си видим хороскопа за седмицата.

  • Овен – Предстои ти доста айляшка седмица.

    Нещо хич няма да ти се работи, а и как да е иначе, когато вече са превели заплатата и целите за новия месец могат да се отложат с една-две-три седмици? Скатай се там някъде в офиса и се прави на зает, докато си цъкаш по цял ден във facebook.
  • Телец – Внимавай, защото седмицата ти може да отлети в двете крайности. Ако се правиш на голям бабаит, може и да си изядеш боя някъде, но, ако си малко по-толерантен към околните, тогава нещата може и да се стекат по-добре. Решението е твое.
  • Близнаци – Ползвай главата на раменете си по предназначение, а не само за красота. Впрегни няколкото си останали мозъчни клетки и вкарай живота си в ред, защото никой няма да дойде, да те хване за ръка и да ти каже – „ето ти един милион евро.“ Би било хубаво, ама няма как да стане.
  • Рак – Очакват те лични терзания, които биха повлияли на преценката ти. От сега ти казвам, че абортът е по-добрата идея, защото любовницата има огромен риск да те лъже, че детето е от теб и не си струва заради нея да разбиеш семейството си. Ще си намериш друга, така или иначе. Остави я да се спасява.
  • Лъв – Човече, едва ли има по-добра седмица да си лъв! На връщане днес от работа мини, да си вземеш 1-2 кутийки с презервативи, защото ще се леят телесни сокове до припадък покрай националния празник.
  • Дева – Седмицата ти ще постави началото на редица промени. Няма да е изненадващо, ако ти съобщят някоя добра новина. Е, то и това си е въпрос на гледна точка. Зависи как би разтълкувал думите на жена ти: „Петре, честито! Твоят се оказа най-голям от целия квартал.“
  • Везни – Хубавото настроение е обзело ежедневието ти. Всички ти върви гладко и работните часове отлитат неусетно. Вечерите ти ще са пълни с приятни емоции. Към четвъртък дори ти препоръчвам да отидеш на Шипка по случай празника, защото и там те чака нещо запомнящо се.
  • Скорпион – Стъпвай внимателно в службата, защото една грешка и това може да ти коства работата. А после ще те подхване и жената, която ще ти напомни, че тъщата винаги е твърдяла, че си нехранимайко, когото никой не уважава. Постарай се да ги опровергаеш.
  • Стрелец – Стига толкова негоби и терзания. Дай си малко почивка. Вземи си отпуска за непочивните дни от седмицата и отиди някъде със семейството, за да наваксаш изгубеното време поне от части. Би ви се отразило много добре, ако на връх националния празник сте някъде в планината, за да чествате най-славния ден в новата ни история.
  • Козирог – Време е да берете плодовете на своя труд. Спестил си достатъчно, за да си купиш мечтаната кола от детството. Не казвай на никого, че отиваш за това, а направо им се покажи с нея. Не забравяй да заредиш две торби с бонбони и уискита, защото всички ще очакват да почерпиш, както е и редно.
  • Водолей – Все хубави неща ти предстоят. От известно време не ти връзваше на мачовете, но ето, че късметът ще ти се усмихне най-накрая. Разгледай хубаво междинния кръг във Висшата лига и натискай за яко изненади. Само си остави някой лев, за да можеш да си платиш наема и парното. Ах, това ш*бано парно! Най-големите рекетьори в държавата! Да пукнат, дано!
  • Риби – Хайде честит рожден ден, водолейчето! Да си ни жив и здрав, прав и корав. Знам, че няма нужда да ти пращам адреса на редакцията, защото ти вече сигурно си пратил кошницата с почерпките, за дето сме толкова готини. В знак на благодарност, ще ти стиснем виртуално ръката и си представи как те тупаме по рамото, докато преживяваме бонбончето с ликьор.

Автор: Десислав Янкулов