Навиците на хората с коремни преси

За жалост няма да ви говоря от опит тук, а от това, което съм чул и видял. Така, че не ме хулете прекалено, ако с нещо не сте съгласни. Не убивайте вестоносеца.

  1. Мислят отвъд пресата – Какво ще рече, да „мислиш отвъд пресата“? Това означава, че тя не бива да ти е самоцел.

    Оформените плочки на корема зависят от цял комплекс от неща, върху които е по-добре да се фокусирате и едва тогава фаянсът ще дойде като резултат.
  2. Ядат пълнозърнести храни – Въглехидратите са важни, както и да го гледате. Лошото при тях е, че хората са свикнали да прекаляват и точно тогава проблемите идват по реда си. Умният човек ще ви каже, че трябва да избягвате нискокачествените въглехидратни ястия, защото те притежават най-малко от положителните свойства на въглехидратите. Просто четете етикетите и търсете пълнозърнестите храни.
  3. Движат се – Не става въпрос само за спорт. Движението е от основно значение, защото при спорт отделяте по час-два, докато ежедневните разходки отнемат далеч по-голяма част от времето ви. Движещият се човек е здравият човек и респективно онзи, който има по-добре оформени плочки.
  4. Мислят за храната като за гориво – Проблемът при човешката психика е, че най-често храната се ползва за източник на удоволствие, а не бива да е така. Нали все пак по тази причина имаме функцията да мислим. Нека закуската, обядът и вечерята се превърнат в горивото, което ви е нужно, за да живеете и да извършвате ежедневните си задължения.
  5. Спят по 7 до 9 часа – Сънят е от невероятно значение за всичко във вашия живот. Той не само ви помага да се възстановявате, но и променя решения, както и влияе пряко на мускулите ви. Запомнете 7 до 9 часа на нощ!
  6. Разпределят протеините през целия си ден – Ако сте пресметнали, че на ден ви трябват по определено количество протеини, не ги приемайте наведнъж, защото се губи ефектът им. Разделете ги в хода на целия си ден и ги приемайте с всяко хранене.
  7. Забравят за пърженото – Трансмазнините са най-големият враг на пресата. Те се образуват при процеса на пържене, който ти толкова много обичаш. Вземи решение. Кое обичаш повече – палавите погледи от мацките на плажа или палавите погледи на възпухкавата продавачка на щанда в McDonald’s?

Автор: Десислав Янкулов Източник: Mens Fitness