Най-бруталните неща, които трябва да направиш, преди да пукнеш

На английски му казвали „bucket list“, което си е приятно и благозвучно, но за жалост в българския си нямаме нещо толкова кратко и затова си позволявам малко да го украся. И все пак тук няма да става въпрос за обикновени неща, които всеки трябва да направи преди да умре, а за брутални и груби изцепки, за които да го е срам да разказва, но да му е драго да си спомня.

Предупреждавам, че на мнозина от вас няма да им се хареса, написаното от мен, но майната ви! Приемете го като моят си „bucket list“, който съм решил да споделя с вас, пък току виж ви вдъхновя.

  1. Секс с изключително дебела жена – Там се иска голям майсторлък.

    Всеки един от елементите при дебелата жена е многократно увеличен в сравнение с нормалната и това прави нещата по-лесни за откриване, но само на пръв поглед. Не смея да се похваля с голямо мъжество, но според разните му там статистики излиза, че съм благословен от съдбата. И все пак съм чувал, че се иска наистина голям инструмент, за да може човек да проникне в „обетованата земя“ на свръх дебела мадама. Легендата гласи, че ключът към успеха се криел в малко брашанце. Вземаш един пакет, поръсваш наоколо, а след това започваш да тупаш с изпъната шепа. Там, където кажеш „Пуф“, нахлузваш презерватива и започваш да сондираш.
  2. Секс с изключително слаба жена – Докато с баба Меца можеш да си малко по-груб, солетените момичета трябва да ги пазиш малко повече, че току виж изхрупала някъде и трябва да я караш, да я лепят, пък върви обяснявай после, какво се е случило. Тук има едно правило, с което трябва всеки да се съобрази – ако, когато го хване с ръка, палецът ѝ не може да стигне другите пръсти, тогава си прекалено голям за нея. Не насилвай нещата, защото ще я изтърбушиш и става мътна и кървава.
  3. Да се събудиш след пиянска вечер в друг град – Никога не си купонясвал истински, ако поне веднъж в живота си не си се озовавал на сутринта на непознато място. Ако си и сред непознати хора, тогава ти се дават 10 бонус точки.
  4. Да направиш „голям шлем“ – Какво е „голям шлем“ ли?! Приятелю, изненадам съм, че си стигнал до четвърта точка от писанията ми, а все още не знаеш, какво е да направиш „голям шлем“. Ще обясня, какво да те правя. По-добре да го научиш от мен, отколкото от улицата. Това е да изчукаш майка и дъщеря. Не е задължително да е едновременно, но, ако е, автоматично влизаш в Залата на славата.
  5. Да направиш „малък шлем“ – Същото, като точка 4, но с две сестри. Пак ще се пеят песни за теб, ако ги удариш на калъп.
  6. Да прекараш една нощ сам-самичък в гората – Ако се имаш за смелчага, тогава трябва да подложиш себе си на изпитание, като веднъж в скучния си живот прекараш цяла нощ на открито сред хората. Да, знаеш, че наоколо няма нещо, което може да ти навреди, но така или иначе няма да се изненадаш, ако на сутринта гащите ти са за смяна.
  7. Да се сбиеш в бар – Класика в стил „Дивия Запад“. Мнозина от вас знаят сигурно, че идва от Пазарджик, така че може да се каже, че това е точка, която е преизпълнена, но за мен не е напълно довършена, докато статистиката ми не стане положителна. Все още изоставам с 4:6 победи в полза на противника, но пасивът ми е натрупан от детските години, когато пиех повече и тренирах по-малко.
  8. Да опънеш педераст – Това го смятам за най-трудното нещо от всички точки и точно по тази причина е най-желаната цел. Наскоро чух един мухабет: „Който не е ебал мъжко дупе, сякаш никога не е ебал.“ Тук има няколко кофти момента. Единият е, че може в даден момент да иска да се сменим, а второстепенният е, че трябва някак да накараш войника да се държи гордо изправен преди, по време и след сеанса. Ако ползваш стимуланти, се счита за мамене и ти се пишат наказателни точки.
  9. Да влезеш в новините – При положение, че съм в този бранш, изглежда не много трудно, но не е и никак лесно. Не говорим за някакъв обикновен материал, в който помагаш на баба да пресече улицата, а говорим за нещо по-значимо. Заглавие от типа: „Известен журналист участва в свада пред столичен гей клуб“ или нещо такова. Ако е на страниците на жълт вестник, тогава още по-добре.
  10. Да те хванат в изневяра – Хайде кажете ми за нещо по-изпълнено с емоции от любовна авантюра в с омъжена жена, докато гаджето ти гледа извънбрачните ви деца и с въпросния съпруг ви хващат на кълбета в тоалетната на някое пропаднало заведение. Аз поне не мога да се сетя…

Очаквам гневните ви съобщения на редакторската поща, за дето написах толкова неща, които не са подходящи за очите на бедните ви дъщерички и синове, които „случайно“ са попаднали на този материал, който сте запазили за офлайн четене на настолния си компютър.

Автор: Десислав Янкулов