Най-страхотните дупета, които ще видите днес!

Направо сме като Индиана Джоунс на интернета, що се отнася до издирване на най-страхотните женски форми. И не, не е клиширано това желание, защото ни писна да гледаме увиснали форми на млади момичета и жени на средна възраст. Дори и дамите в напреднала такава биха могли да изглеждат малко по-опнати. Това се отнася и за мъжете, но не върви да ви показваме голи мъже, нали ?

Да, може би, евентуално бихме могли да изглеждаме по-добре – бла

, бла, бла. Просто не ни е в културата и това си е. Ние, българите като цяло сме мързеливо и примирено племе във всяко едно отношение. Не знам, може би остатъчен ефект от изминалите тежки векове на българина, но това определено е видимо и правещо впечатление днес. Жените ни са се превърнали в някакви захаросани ябълки, които загниват отвътре – тъжна картинка. Въпреки че от едно известно време наблюдавам в залата, която посещавам, че все повече дами се потят здраво за да се чувстват по-добре в кожата си, а не да се „захаросват“ с гримове и дрешки, които скриват всяка една форма.

Както и да е, TheMainline никога не е имал за цел да натрапва мнението си, нито да казва на някого какво да прави с тялото, мозъка и живота си. Ние просто даваме на нашите читатели възможността да разберат за успеха на другите, и да започнат най-накрая да го искат и те. И не ми излизайте с клишето за стереотипите в живота.

„Всички станаха много суетни, ходят на зала, тичат в парка и се правят на много гомеми привърженици на здравословния начин на живот. Защо и аз трябва да съм като тях?! Аз съм такъв какъвто съм, и ще ме търпят!“ Да, ама не -никой не ти е длъжен/на!

Малко се отклоних от основното, с което исках да ви занимая и да възбудя деня ви малко – а именно с тези страхотни дупета, които съвсем случайно ми попаднаха в полизрението. Enjoy yourself!

Автор: TheM