Как да излезем от „френд зоната“

Това е въпрос, който касае хиляди, дори милиони по целия свят. Едва ли аз съм най-големият експерт, за да ви извадя със сигурност от най-гадното място на света, но определено мога да ви дам един-два добри съвета. Пък, ако стане, мислете си за мен, докато прониквате в нея… Май така не помагам много…

  1. Спри да се държиш като нейно гадже и пак ѝ стани приятел – Как така ли? Друже, ти не спираш да я черпиш в бара, не спираш да ѝ купуваш цветя, не спираш да ѝ помагаш в работата и т.н. Ти се държиш като гадже, но с тази разлика, че вечер кревата ѝ го топли друг, а ти се прибираш у вас, за да търсиш някоя нова порно звезда, която да прилича на нея.

    Стани ѝ пак приятел, който дава съвети и удря по едно рамо, когато е нужно, но бъди от онези типове, които запазват топките си в този процес. Бъди груб на моменти, използвай малко по-вулгарен хумор, когато направи нещо тъпо ѝ се подиграй, както би направил с всеки друг твой приятел от мъжки пол. Тогава тя ще усети нуждата от онази твоя страна, в която ѝ даваш всичко и ще се опита да го постигне със секс. Нали това искаше все пак?
  2. Не се моли – Жалък си така, братле! Трудно мога да се сетя за нещо, което може да я отблъсне повече. Едно е да ѝ предложиш да правите нещо, но съвсем друго е да ѝ се молиш като просяк на централна гара. Прояви малко самоуважение и едва тогава би могъл да получиш и нейното. Да знаеш, че не става от днес за утре, така че ще ти се наложи да изчакаш, докато повишиш самочувствието си.
  3. Не прекарвай всичкото си свободно време с нея – Човек не знае, какво е имал, докато не го изгуби. Покажи ѝ как би изглеждал света, ако те няма. Ако не те потърси, значи няма смисъл да се занимаваш, но, ако започне да се интересува от теб, тогава определено си в мислите ѝ, което е 50% от работата, за да влезеш и в гащичките ѝ.
  4. Накарай я да ревнува – Жените са си доста ревниви същества. То и мъжете сме такива, но при тях чувството се изразява по други начини. Тя може и да не гледа на теб, като сексуален обект, но в никакъв случай няма да ѝ се приятно да те вижда в чужда женска компания. Освен, ако не ти е истинска приятелка. Тогава би се радвала за теб, но аз лично не препоръчвам да имаш задни мисли за истинските си приятелки. Те трябва да са безполови обекти за теб. По това дали ще ревнува или не може да разбереш, като каква да я квалифицираш.
  5. Грижи се за външния си вид – Спортните типове винаги са на мода и винаги са секси. Ако си отпуснат тюфлек, шансовете ти са близки до нулата. Отделяй по 3 часа в седмицата, за да хвърляш малко пот в залата, защото понякога това е тънката разлика между червилото върху устата ѝ и червилото върху пениса ти.
  6. Търси помощ от нея – До сега само ти си вършел разни неща за нея, а тя нищо. Време е да я помолиш да си върне дълговете. Нека те забере някоя нощ от летището, извикай я да ти помогне в преместването, кажи ѝ, че ти трябва човек, с който да организираш някакво мероприятие. Накарай я някак и тя да ти е полезна с нещо. Откаже ли, забравяй я и толкова. Приеме ли, правите крачка в правилната посока.
  7. Разказвай ѝ за приятните си изживявания с други жени – Тук пак опираме до ревността. Ако чуе някоя твоя история, в която си бил звездата на вечерта и мацката направо се е разтопила, когато е излязла с теб на вечеря, несъмнено ще предизвикаш завист у желаното момиче. Повечето уж говорят, че не си падат по блудкавите романтични истории, но всяка една би искала да е част от такава.
  8. Не я натискай, докато си има гадже – От колегиална гледна точка не си прав да искаш нечие чуждо гадже. Мъжете трябва да се подкрепяме, а не да си подливаме вода. Да не говорим, че легендите за „мръсната курва“, която се чука с всеки срещнат, е измислена от мъже, на които не им връзва. Да, има жени, които го правят, но повече са моногамни. Е, докато не се появи някой здравеняк с лъскава кола, който да ѝ замае главата. Предполагам, че ти не попадаш в тази графа, така че изчакай след момента, в който се разделят.
  9. Просто я покани на среща – Да, сърцето ти започва да бие ускорено и очите ти започват да се премрежват, но трябва да го направиш, човече! Няма друг начин. Отиваш и ѝ казваш, че искаш да излезете само двамата на по кафе, вечеря, разходка или там, каквото прецениш. В крайна сметка най-много да ти откаже и поне ще знаеш, да не си губиш времето.
  10. Откажи се и продължи напред – Няма непреодолими неща. Единственото, от което човек не може да избяга, това е смъртта. Всяка друга болка се лекува с времето. Пробвал си всичко и въпреки това не се е получило. Сподели го с някой истински приятел и той ще ти помогне да излезеш от емоционалната криза, в която си влязъл. Един ден може и да ти се отдаде възможност, да ѝ го върнеш, защото животът е колело, което се върти. Днес си долу, утре си горе и обратното. След нея ще има още десетки, а, ако си късметлия, дори стотици жени, които да си мечтаят цял живот за мъж като теб.

Автор: Десислав Янкулов