Колко време наркотиците остават в организма ни?

След като така обстойно те запознаваме с женските форми, малко образователна информация извън тази тема няма да ти навреди. Ето защо ще те „светнем“ за това, колко време е необходимо на наркотиците да напуснат тялото на човек.

Марихуана
Остатъци от ползването на марухуана могат да бъдат открити между 7 и 30 дни след употребата. Лабораторните изследвания на кръвта могат да докажат пушенето на марихуана до 2 седмици, а от косата – до 90 дни.

Кокаин
Следи от кокаин могат да бъдат намерени най-дълго след изследване на наш косъм – до 90 дни. Положителни резултати от ползването на кокаин се намират в кръвта и урината съответно до 1-2 дни и 3-4 дни след използването му.

ЛСД
Един от най-често употребяваните еуфорични наркотици остава в урината ни 1-3 дни, в кръвта ни -2-3 часа, а в косите ни – до 2-3 дни.

Моли
Синтетичният наркотик може да бъде намерен при изследване на кръвта и урината респективно до 1-2 дни и 3-4 дни, или от коса – до 90 дни.

Хероин
Наркотикът остава в кръвта ни до 12 часа, а следи в урината от него има в следващите 3-4 дни след употребата. При изследване на косъм ползването на хероин може да се докаже до 90 дни след това.

Метамфетамин
Наркотикът остава в урината до 3-6 дни след употреба и до 24-36 часа в кръвта ни. До 3 месеца пък може да бъдат намерени следи от него от косата.

Алкохол (знаем, че не е наркотик, но е хубаво да се знае)
Също до 90 дни може да се докаже употребата на алкохол от косата ни. В кръвта следи остават до 10-12 часа или повече, в зависимост от приетото количество, а в урината – до 3-5 дни.