Мъжки хороскоп

В средата на февруари се наслаждаваме на истинско пролетно време – дъжд, ветрове, студове, жеги, дъги, мъгли и какво ли още не. Същото ще да е и в личния ни живот, където чакрата ви ще се мени коренно с всеки изминал ден.

  • Овен – Седмицата ще мине безпроблемно за теб. Всяка сутрин ще ставаш, ще отиваш на работа, ще се прибираш, ще си искаш секс от жената, а нея все така ще я боли някой вътрешен орган, като ляв преден лоб на мозъка или 8 пръст от дванадесетопръстника.

    Важното е, че ще го караш на ръчен труд.
  • Телец – Тази седмица се очертава да си свръхактивен, което не значи непременно, че е нещо хубаво или пък нещо лошо. Едно поне е сигурно – ще е интересна. Предстоят ти няколко готини партита, но и редица гадни пътешествия, които няма много да ти се нравят, ама няма как. Важното е да има малки котенца.
  • Близнаци – Положението в личен план ще се подобри значително. Най-накрая ще можеш да го върнеш на бившата ти съпруга, за дето се чукаше с портиера на блока. Хубавото е, че ти ще вдигнеш летвата и ще изчукаш лелката, която мие стълбището… Ебахти, летвата!
  • Рак – В края на миналата седмица нещата не бяха никак розови за теб, но ето, че в бурното море се появява и брега. Гледай само да не се засилиш към скалите, защото в другия край те чакат далеч по-приятни неща. Като например – туземки по монокини, търсещи своя нов бог на любовта, който да им помогне за популацията на острова им. Чакай малко… За хороскоп ли говорихме?
  • Лъв – Време е да влезеш в обувките на шефа. Все пак от няколко месеца си му заместник, а ето, че командировката му в чужбина ще ти даде шанс да злоупотребиш малко със служебното си положение. Дай повод на подчинените си да те мразят, за да има повече хора, които да ти целуват задника в последствие.
  • Дева – На работата всичко ще е шест! Какво още искаш да ти кажа? Туй то.
  • Везни – Заеби ги останалите, защото и без това ти е писнало от тях. Време е за малко лично пространство и глезотии. Отиди малко на казино, мини на следващия ден през масажистката, пък нищо не ти пречи да я попиташ дали в менюто има и „щастлив край“. В най-лошия случай ще смениш масажистката, докато не намериш студио, в което предлагат подобно „блюдо“.
  • Скорпион – Време е да впрегнеш усилията си в ежедневните задължения, защото звездите ми подшушнаха, че ще имаш полза от това. Ако се окажа прав, да знаеш, че приемам благодарности в бутилка.
  • Стрелец – Напоследък се чувстваш бая умрял, нали? Не се притеснявай, защото съдбата ще се обърне в твоя полза. Яхвай гребена на вълната и виж до къде ще те закара. Ако се окажеш пред вратата на някой стриптийз клуб, не се замисляй много, ами влез, за да видиш, какво те чака вътре.
  • Козирог – Личните финанси пак са ударили на червено, а? Време е да ревизираш разходите си и да преосмислиш издръжката на тюфлека, който храниш у вас в последните 10 години. Прати я най-накрая на работа, защото кой нормален мъж на днешно време може сам да издържа жена, деца, куче и две любовници?! Накарай я да се стегне! Онази с децата, че другите бързо ще те сменят, ако им секнеш кранчето.
  • Водолей – Много секс, брат ми! Почти като при малките котенца. Е, не чак толкова много, но пак ще си близо. Гледай да се храниш с повече плодове – ананаси, ябълки, ягоди и т.н., че не искаш да плюват, а да гълтат, нали?
  • Риби – В емоционално отношение си развалина. Знаеш ли как да посмекчиш положението? Удряй по една злобарка сутрин преди работа и чак тогава си пий кафето. Ефектът ще е положителен, гарантирам ти! Ама си мий ръцете преди и след, да не вземе да си лепнеш някоя гъба на любовната писалка.

Автор: Десислав Янкулов