Innovation Explorer Day ще мотивира стотици българи през февруари

Навярно сте забелязали билбордите с надписи „From Zero to Hero“ и сте се почудили, какво рекламират сега. Ние от The Mainline потърсихме отговора и ще си споделим. Тази година 400 души използваха възможността за ранна „Early Bird“ регистрация за второто издание на международния форум за иновации Innovation Explorer Day, под патронажа на кмета на София Йорданка Фандъкова.

На 25 февруари в Sofia Tech Park 20 представители на водещи международни компании, сред които Intel, Google, Pixar, McCann, Sab Labs и други, ще споделят опит и знания по темата “Кратка история на иновациите“.

Форумът е единственият по рода си в България и предлага уникалната възможност да видите и чуете някои от световните лидери в областта на иновациите. Организаторите от Innovation Starter от години работят в областта и предлагат услуги без аналог в страната ни – иновиране и ре-новиране на продукти, услуги, процеси, пространства. Организираните от тях обучения и семинари са на световно ниво, а основната им цел – ръст на бизнеса чрез иновации във всеки негов аспект.

Innovation Explorer е събитие, посветено на това как се правят иновации и събира опита на глобалните лидери, креативните агенции, консултантите по иновации и представители на публичната сфера. На 25 февруари ще можете да чуете едновременно Paul Jeremaes, директор на Лабораториите за иновации на Хюлет Пакърд за цял свят, Nir Refuah, Главен изпълнителен директор иновации на глобалната рекламна агенция McCann, Anthony Christov, Криейтив директор в Pixar, така и Ивелина Пенева, Директор дирекция Еврофондове по конкурентоспособност и други.

Повече за агенцията Innovation Starter, за форума Innovation Explorer Day и как да гарантирате присъствието си на него, докато все още има места, можете да прочетете на innovationstarterbox.bg и на innovationexplorer.bg.

Подробно за Innovation Starter: това е първата българска агенция за иновации, която реализира бизнес, публични и образователни проекти с цел промяна на средата и на културата на иновации у нас. Innovation Starter организира практически обучения и консултации, чрез които да запознава студенти по маркетинг, реклама и бизнес развитие, търговски компании, нестопански предприятия, държавни институции и start-up компании с принципите на: изграждане на дългосрочна култура на иновации в една среда; последователното изобретателско мислене и неговите методологии; инструментите за генериране на иновативни идеи; работа с конкретни казуси за иновиране и ре-новиране на продукти, услуги и процеси; консултации и анализ на портфолио от продукти и услуги, бизнес развитие; прилагане на принципите на изобретателското мислене в интернет проекти.