Как да правим секс на открито

Нека си признаем – повечето сме го правили. Нищо не може да замени комфорта на топлия и мек креват, но тръпката, че някой хей сега може да ви спипа, придава съвсем различна емоция към изживяването.

Ако нямате голям опит в секса на открито, трябва да знаете няколко основни правила, ако не искате да си навлечете неприятности. Ето и моите съвети:

  • Избирайте възможно най-тайното място – Да, тръпка е, ако има шанс да ви хванат по бели гащи, но никой не иска да види как на гаджето циците се клатят в ритъм, докато тестисите му висят небрежно на метър от земята.

    Подбирайте добре местата си за секс. Най-добре да е някое, от което вие виждате хората, но те вас не.
  • Във водата – Водата има една интересна функция – тя хем прикрива, хем показва. Ако гледате през нея – всичко се вижда, но, ако гледате над нея, дегизировката е доста добра. Идното лято ви препоръчвам да пробвате в басейна на хотела, но все пак гледайте да не е посред бял ден, защото наоколо най-вероятно ще си играят деца. Гледайте слънцето да се е скрило и наоколо да няма повече от 5-6 души. Да, всички ще подозират, че правите секс, но никой няма да е 100% сигурен.
  • Подбирайте здрави пейки, люлки и веранди – Сексът на пейката в парка си е класика за тинейджърите, но продължава да си е страст и за по-големите хора. Внимавайте много при избора си, защото не искате дъските да пропаднат, точно когато се каните за голямото „О“. Люлката също е един интересен фетиш, но тя е най-рискована, защото обикновено е пригодена за деца до към 30-40 килограма. Подозирам, че самият ти си около 100, мацката едва ли е по-малко от 50 и си представете само, какво би се случило, ако люлката вземе, че не ви издържи.
  • Секс на плажа – Ако мислите, че е яко да сте директно на пясъка, грешите! Само по порно филмите полудяват от екстаз, докато се борят в ситните камъчета, които имат лошият навик да навлизат и в най-малката дупчица по тялото. Представи си ситуация, в която няколко песъчинки влязат в нея, а ти тръгнеш да уплътняваш отверстието ѝ. Положението може да стане кърваво. Препоръчвам да пробвате на шезлонга или на някоя огромна кърпа, макар че и тогава не е гаранция, че ще се защитите.
  • На палатка – Замислям се и май това е най-якият начин за секс на открито. Хем всички природни твари стават свидетели на съовукоплението ви, хем сте си постлали удобно няколко одеала на земята. Е, ако не сте подбрали правилното място върху тревата, може малко да се изръбите, но няма да е болка за умирачка.
  • Класика в колата – Това е от задължителните места, на които всеки трябва да е пробвал. В тиграта ще е трудно това да стане, но не и невъзможно. Малко въображение и всичко ще си дойде на мястото. Съветът ми е в малката кола да дръпнеш максимално седалката назад и да спуснеш облегалката. Ако возилото ти е по-голямо, може да бутнеш седалката напред и да се преместите на задните. Опциите са много. През лятото дори е вариант да я качиш на капака. Гледай само да не е някоя едра мадама, че ще го изкриви и после трябва да ходиш на майстор.
  • Най-екстремното място е в асансьора – Ако не ви интересува, че всеки момент някой ще отвори вратата и ще види заголения ви задник да се тръска напред назад, тогава давайте. Знайте и, че новите асансьори често имат камери, така че няма да е изненада, ако се видите някой ден в PornHub в секция „Аматьори“. Дано поне оценката ви да е висока.

Автор: Десислав Янкулов