Лъжите, които жените изричат

Уж правилото било, че жените се гримирали, а мъжете лъжели, но напоследък тенденцията доста се е обърнала за жалост. Сега смятам да ви представя някои от най-популярните женски лъжи, които 100% сте чували, но и прекалено често сте им вярвали.

  • „Твоята е най-големият, който съм виждала“ – Да, но, ако е девствена! Та дори и тогава не е сигурно, защото малките момиченца вече се запознават с пениса още преди да са спрели да си играят с кукли. Със сигурност подобно изказване ще ти повдигне самочувствието и не само него, но знай, че най-често е лъжа.

  • „С него сме само приятели“ – О, колко рядко са само приятели… С приятелите си жените се държат освободено и не прикриват нищо. Ако я виждаш, че прикрива емоциите си с пича, който случайно сте срещнали в кафенето, тогава имаш право да се усъмниш.
  • „Никога не мастурбирам“ – Пф! Да, бе, да! Жените мастурбират точно толкова, колкото и мъжете, но по-рядко си го признават. На нас ни е нужна само ловка ръка, докато те най-често имат един шкаф, който стои под ключ, а в него има всякакви приспособления, най-невинното от които е вибратор.
  • „Гледах филми цяла вечер“ – Кой не днешно време стои сам у дома и гледа в телевизора? Дано да ти е изневерила с юнака на батерии в нощното шкафче, а не с юнака от долния етаж с косматите ръце.
  • „Изморена съм“ – Няма как да не сте го чували това. Най-повтаряната женска лъжа е именно тази. Как може да е изморена сега за секс, а в предходните 3 седмици да си е останала точно два пъти у дома, а в останалото време да обикаля клубовете и да се прибира с първия градски транспорт?
  • „Спокойно. Не ревнувам“ – Тооооочно обратното! Ако не ревнува, изобщо няма да повдига темата. Заговори ли за нещо с отрицателен знак, знай, че мисли точно обратното.
  • „Оправях си косата, грима, краката и т.н.“ – Е, как очакваш да излезе от тоалетната и да ти каже, че е акала…

Автор: Десислав Янкулов