Мъж умира върху проститутка – Отделят го хирургически от нея

Ето това, ако не е история, която заслужава да се възхвали във виц, здраве му кажете! Макар, че „здраве“ тук си звучи доста иронично, имайки в предвид, че един човек е намерил смъртта си, докато се наслаждава на женската компания на истинска професионалистка.

Трагикомичната история се случва в Китай. Там възрастен господин решава да си припомни славните времена, когато се е наслаждавал на млади и красиви момичета и за целта си поръчал проститутка, която да го накара да се чувства отново на 20.

Заиграват се те, но в хода на щастливите събития мъжът спира да мърда, а жрицата на любовта миг по-късно разбира, че клиентът ѝ е предал Богу дух.

Изплашена се опитва да стане от него, когато осъзнава, че нещата са много по-сложни, отколкото си е мислела. Пенисът на мъжа остава заклещен в нея.

Може да ви се струва невъзможно, но съществува медицинско доказателство, че подобно нещо е наистина възможно. Прекалено чести са случаите, в които мъже, намерили смъртта си, биват открити с надървени пениси. Това, че сърцето ви е спряло, означава просто, че кръвта ви ще спре да циркулира. С други дум – кръвта си остава там, където си е била.

Но все пак, и това не е достатъчно, за да се получи заклещване при хората. Жените имат свой проблем с половия си орган и той е, че се свива прекомерно, когато са подложени под напрежение, а какво по-стресиращо от това някой си дъртак да умре, докато те чука?!

Съберете двете неща и ще разберете, че ситуацията може и да е абсурдна, но и не по-малко възможна. В китайския YouTube – Miaopai, има и кратко видео, което показва как парамедиците изнасят две тела, покрити с одеяло. Мъжкото тяло очевидно не помръдва, докато другото показва признаци на живот изпод завивките.

За щастие на жената, лекарите в болницата успяват да я отделят от мъжа, с когото смъртта ги раздели… Буквално!

Автор: Десислав Янкулов Източник: 1StSlice