Жените гледат повече порно от всякога

С разчупването на стереотипите и табутата в секса, няма как да не дойде и революцията в гледането на порно клипове. Жените вече трупат увереност във всеки един аспект, а самозадоволяването несъмнено е един от тях.

Оказва се, че вече не е толкова лесно една жена да си намери мъж, защото конкуренцията е огромна, а мечтите, които предлагат в киното, телевизията и списанията, създават погрешни очаквания и представи у мъжете. По тази причина „нормалните“ момичета изпитват известни затруднения, когато си търсят сексуален партньор.

Това и фактът, че самите жени са завишили стандартите си, дава възможност на сайтовете за безплатно порно да жънат успех след успех и да бележат ежегодно по-добри резултати в сравнение с предходни години.

Всички знаем, че PornHub е най-големият сайт за безплатни секс видеа. Именно към тях са се обърнали колегите от Esquire, за да научат някои интересни тенденции в последно време и повишения интерес на жените към виртуалния секс е вече факт. Ето ви малко подробности около това и някои други неща:

  • Телевизията и компютрите са отживелица – Хората между 18 и 34-годишна възраст вече ясно са отхвърлили възможността да гледат порно по старомодния начин. Цели 60% от трафика в тази възрастова група идва от смарт устройствата. Компютрите поемат 33% от аудиторията, а едва 7% предпочитат да си пускат телевизора, за да се облекчат.
  • Понеделник е най-популярният ден за порно – От всичките седем дни в седмицата, понеделник се слави с най-голям трафик. Изглежда трудното начало на работната седмица принуждава хората да търсят отдушник на емоциите си и именно тогава след или по време на работа те най-много обичат да бият маймунката. Събота пък е най-слабият ден за индустрията. Очевидно тогава хората предпочитат реалния партньор пред мечтания.
  • Бележи се сериозен ръст в женската аудитория – Мъжете до преди десетина години представляваха повече от 80% от зрителите, докато сега процентът е спаднал до 74. Това означава, че цели 26% от хората, гледащи сексове, са жени. Това са няколко милиона души ежедневно, които стържат катерицата, а не галят кълвача.
  • Интересът към „забранения“ секс расте – Майки, доведени майки, доведени сестри и така нататък – това са само част от извратените търсения на онлайн потребителите. Изглежда обществото все повече е привлечено от забраненото. За това допринасяме и ние с доведените сестри.

Автор: Десислав Янкулов Източник: Esquire