Какво трябва да знаем за женския оргазъм

Това е една от мистериите за мъжете по целия свят. Ние някак не си представяме света, ако не свършваме всеки път след секс, но за жените, оказва се, това е нещо нормално. Е, пак им е неприятно, но все пак нормално.

Ето сега и няколко факта, които е добре всеки от нас да знае, за да разбере до някъде женските терзания:

  1. Размерът има значение – Малкият пенис трябва да демонстрира огромен арсенал от качества, ако трябва да докара жената до оргазъм.

    Не е достатъчно просто да се тласка навътре-навън, просто защото той не я изпълва достатъчно и не стимулира всички нужни зони. Много жени казват, че ги боли от големите пениси, но истината е, че предпочитат да ги боли и да свършат, отколкото да им е приятно и да не свършат.
  2. Жените могат да свършват преждевременно – Проблемът не е само при нас. И те хвърлят води по-рано от предвиденото и то в цели 40% от случаите. Лошото е, че при тях спокойно можеш да продължиш и дори не е нужно да спираш, но, ако ти вземеш, че изстреляш армията рано-рано, тогава ще има известен период на презареждане на пушката.
  3. Разговорите спомагат за оргазма – Жената свършва първо с мозъка си, а после с клитора. Отпуснеш ли я достатъчно, тогава шансовете ти да я докараш до голямото „О“ са много по-големи. Учените твърдят, че определени части на мозъка ѝ прегряват, когато я докараш до екстаз, а други напълно се изключват.
  4. Жените могат да свършват всеки път – Много глупава е легендата, че жените не можели да се празнят всеки път, когато правят секс. 11% от всички жени по света го правят с неизменен успех. Е, да, 11% е малко, но все пак е нещо. Не съм сигурен, но при мъжете процентът е много близък до 100.
  5. Повечето жени симулират – Всичко било въпрос на суета. Да, харесвала те много и не искала да понижи самочувствието ти, ако разбереш, че не ѝ доставяш максимално удоволствие. Това, по което можеш да разбереш дали симулира или не, е физиономията. Когато го прави на ужким, лицето ѝ запазва формата и красотата си, а когато наистина се празни, тогава гримасите ѝ са направо страшни и леко отблъскващи.
  6. Спортът може да я докара до оргазъм – Да, понякога ние не сме нужни. Дори не е нужно целенасочено тя да се стреми до оргазъм и пак да подмокри гащичките. Има доста упражнения в йогата и CrossFitt-a, които стимулират репродуктивните ѝ органи и докато се е усетила, вече Атлантида е под вода.

Автор: Десислав Янкулов Източник: Playboy