Защо тя мрази семето ти ?

Пичове, нали знаете, че жените не винаги се кефят на това да я обливат в семенна течност след полов акт, и колкото да ви се иска да промените това, няма да стане само с уговаряне. Разбира се, може да й цитирате изследвания на учени и прочие, за това как семето ти е полезно за здравето й, кожата, косата и веждите й, миглите и т.н., но с това само ще си играете с късмета и най-много да берете ядове в последствие.

Ако си се отчаял, не бързай, защото все пак има нещо, което може да направиш по вапроса.

А и решенията не са чак толкова драматично сложни. Нужно е просто да си промениш малко начина на живот, хранен и резултатите в качеството на патлака ви няма да закъснеят.

Тук съм ви подготвил няколко от най-често срещаните проблеми, при които жените се отвръщават от семенната ви течност, но трябва да знаете, че всеки проблем си има своето решение.

Твърде много семенна течност

Точно така, голяма част от жените не си падат по това да бъдат изкъпани с маркуча.

Но защо се получава така, че все едно сме заредили 200 литров бидон? Бихте казали, че е елементарно, и бихте били прави, но реалността е такава, че не чак толкова голям процент от мъжете си дават сметка, защо мятат някакви толкова сериозно количество. Та, ако сте от тези начетени хора, които се информират за всякакви неща, не ни критикувайте твърде много. Все пак се опитваме да бъдем полезни и на тези, които не са чак толкова в час.

Обилното количесто семенна течност се получава от това, че не правиш много често секс, а и не извиваш главата на змията често. Решението е елементарно – лъскай бастуна по-често!

Твърде малко семенна течност

От това биха се възмотили онази малка част от обикновенните жени, за които всеки мъж се бори и разказва, че са феноменални в леглото – като порно актриси.
За да отговорите на този проблем е нужно просто да останете хидратирани. Приемайте много течности и преди полов акт не лъскайте бъстуна.

Твърде жълта

Тук вече е по-деликатна темата, защото бледо жълтият цвят на семенната течност означава, че всичко е наред, но ако е по-тъмно жълто, в комбинажия с лоша миризма означава, че е по-добре да посетите лекар.

Това би могло да бъде сигнал за здравословни проблеми.

Разбира се, не винаги означава това. Понякога цветът може да е притеснителен, но ако липсва остра, неприятна миризма тогава може да се отдаде на хидратирането, според Др.Ava Cadel.

Кофти вкус и кофти миризма

Тук, приятели, докторите и учените единодушни – „това, което ядем, тава сме ние“.

Ако ядете само нездравословни храни то това се отразява на цялото ви тяло.
Едно на рака, че започвате стабилоно омазняване, но качеството на семенната ви течност също се влошава.

Има някои билки и подправки като канела, индийско орехче, магданоз, които могат да направят вкуса и миризмата на семенната ви течност по-приятна.

Всички тези неща са много важни да ги знаем, но все пак сме хора и за да живеем качествено живота си трябва да правим, ядем и пием това, което ни се иска на душата.
Хубаво е да преобладават здравословните храни и маниери в живота ни. Това, че сме яли един XXL дюнер, не означава, че живота ни ще се провали. Просто умей да компенсираш с дни, в които ядеш салати и пиеш само вода. Тичаш в планината или просто правиш кардио на пътеката в залата (TheMainline препоръчва планината). Животът е затова да му се насладим с приятна компания или без. А той, животът, може да бъде много кратък – плашещо кратък.