Трите най-добри секс пози за дълбоко проникване

Няма нищо по приятно в секса, от максималното проникване. Но за да се стигне до там, трябва да сте изминали фазите, като любовна игра, нежност и постепенно да задълбочавате. Когато стигнете до максималната възбуда е хубаво да знаете някои пози за по дълбоко проникване. Ще ви кажем за три пози, които си струват според нас.

„Наковалнята“
Това е една от най-подходящите за дълбоко проникване пози и любима на много хора. Жената трябва да легне по гръб, а партньорът й да застане пред нея като за мисионерска поза. Сега трябва само да качите женските й красиви крака върху рамене си. Внимавайте, за тази поза тя трябва да е много възбудена, тъй като проникването е изключително дълбоко, ако не е достатъчно възбуден, ще я заболи.

„Костенурката“
Тази секс поза много прилича на ездачката, но същевременно има и някои отличаващи я разлики. За да изпълните „костенурката“ жената трябва да застане на колене и да отпуснете ръцете си назад. След това трябва хване краката си откъм задната част на коленете с ръце и отпусне глава на матрака. По този начин дупето й ще щръкне достатъчно назад, за да може партньорът й да проникне възможно най-дълбоко.

„Жокей“
Партньорката ви трябва да легне по корем. След това да изпъне краката си назад като ги разтворите леко, за да има достатъчен достъп мъжът да проникне. Дамата трябва да се подпре на лакти като се повдига съвсем леко. С тази поза, мъжът може да проникне възможно най-дълбоко, ако има достатъчно голям пенис. При по-малък проникването ще бъде трудно.