„Приятелката ми ме заключи отвън и затова изчуках съседа ѝ“

Ето, че нещата отново започват да загрубяват! Историята, която сега ще прочетете, отново идва от страниците на колегите от Maxim. Този път те са открили мацка, която е била на гости в чужд град при приятелка, но по стечение на обстоятелствата гостенката остава отвън. И ето сега как от нещо лошо, късметът се преобръща на 360°.

Дай сега отначало.

Какво правеше онази нощ?

Бях отседнала у приятелка в друг град. Забавлявахме се навън с няколко наши общи приятели, но тя беше доста изморена и ѝ се наложи да се прибере по-рано. Аз се размазвах и затова останах на партито.

Какво стана, когато излезе от бара?

Щях да ѝ се обадя, когато се прибирам, но се оказа, че батерията на телефона ми е паднала. Не смятах, че е кой знае какво, защото мислих, че ще чуе, когато почукам.

Но тя пък не те е пуснала да влезеш?

Когато пристигнах, чуках на вратата известно време, но тя не отвори. По едно време се отказах и седнах на верандата за малко. Не знаех какво друго да направя.

И затова почука на вратата на непознат? Това е малко рисковано.

Мислех, че ще е по-добре безопасно, отколкото да спя на открито! Технически, за мен той си беше непознат, но приятелката ми ми каза, че е в приятелски отношения със съседите и затова реших, че няма как да ми навреди. Почуках и бях много изненадата, когато видях този сладур да отваря вратата.

Изглежда си изкарала късмет! После какво стана?

Извиних се, за дето го събудих и му обясних случката, а след това го помолих да спя на дивана му. Беше много готин и ме покани вътре. Очевидно не е спял, а просто си е свирил на китарата. Седнах на дивана му, а той ми наля питие.

Веднага ли започнахте да се забивате?

Всъщност – не. Поговорихме си малко и той ме попита, защо съм в града и от къде съм. Всичко беше нормално. Дори не съм сигурна, че сме флиртували. Просто си говорихме и се смеехме. Изведнъж той се наведе над мен и ме целуна.

Яко! Ти как му отвърна?

Впуснах се и аз. Спомням си, че го придърпах към себе си, хванах го за ризата и го възседнах. Не се свенях. Започнах да го разкопчавам, а той измъкна моята над главата ми и всичко вече започна.

Това звучи много горещо. Какво ти минаваше през ума?

Не мислех много, ако трябва да съм честна. Беше просто физическо привличане и алкохолна смелост. Знаех, че го искам и той искаше мен. Нямаше никакво съмнение! Просто сама го предизвиках.

Добре, а сега най-важният въпрос. Как беше сексът?

Беше невероятен и толкова спонтанен. Чувствах все едно съм в друг свят – наистина ми се мъглявеше. Но помня, че беше невероятно и че често сменяхме пози – аз отгоре, той отгоре, лъжичка… Просто се смеехме, бутахме се насам-натам. Толкова много се забавлявахме.

Значи си преспала там. Какво стана на следващия ден?

Беше много готин и ми направи чаша кафе. Седяхме си отвън и се смеехме за лудориите снощи. Приятелката ми явно ни е чула и се показа навън. Тя ме попита: „Какво стана снощи?! Така и не се прибра?“, а аз ѝ обясних случилото се и как се озовах у съседа ѝ. Тя само си клатеше главата и се смееше в същото време. Беше лудо и съвсем случайно, но тя знае, че е ми е било забавно и затова всичко е наред!

Автор: Десислав Янкулов