Героят Марио, който спаси дете от пропаст през 2012г.

Помните ли героя от Белоградчик Марио. През 2012 г. момчето, което израства в дом за изоставени деца, спасява свой приятел от скалите, като сам рискува живота си. Тогава е само на 15 години, а цяла България възвеличава подвига му.

Получава наградата „Мъж на годината“, куп други грамоти, покана да тренира в школата на Левски и много други привилегии. Вниманието към него тогава е огромно.

В момента Марио е на 18 години. Вече не е в дома, работи за 600 лева, не играе футбол и прекарва всяка вечер по баровете. Това признава самият младеж пред журналистката от „Нова телевизия“ Миролюба Бенатова.

Той е завършил само десети клас, а от Левски се отказва още преди време, тъй като го е страх да рискува и да остави братята си, които също са в дома.

Признава, че преди му е липсвала свободата, а сега обожава да се забавлява с приятели, да стои до късно по барове. Рядко рита, и то само за удоволствие, но все още се надява на кариера като футболист. Категоричен е, че ще рита за местния тим, когато започне сезона.

Сега му липсва голямото внимание, което бе към него преди три години, както и новите запознанства тогава. Ревностно пази всички награди и грамоти, както и снимката с автографи на футболния отбор на Челси.

Казва, че зарязал училището, тъй като някои учители покрай случката, в която бе герой, го нарочили и го изкарвали виновен за всичко. Сега съжалява, че не е завършил и си обещава един ден да го направи.

Рядко чете книги. В свободното си време посещава кравефермата, в която работи баща му. Той пък от своя страна съжалява, че синът му не е продължил със спорта, а е започнал работа.