Пияни женски истории

Жените, както и мъжете, сме големи лекета, когато се напием. Дай ни да върши простотии, да говорим мръсотии и да се държим неадекватно и ни остави.

В следващите редове ще прочетете типични ситуации, в които жените изпадат, когато са се натряскали. За мъжете ще е любопитно да научат, а на жените да си припомнят.

  • „Не, не те мразя! Никога не съм те мразела! Как може изобщо да си го помислиш?!“ – Да, жените ги избира на емоции, както всяко друго човешко същество. Разликата е, че мъжете го правим само под влиянието на алкохол и наркотици, а те го правят постоянно. А, и да, те се мразят, но дори мъртво пияни не могат да си го кажат.
  • „Да, защо не излезем някой път? Защо изобщо всеки път ни се провалят плановете, когато решим да се видим?“ – Женският еквивалент на мъжкото – „Звънни ми някой път, за да излезем.“ И двете знаят, че това са просто думи, които не ги казва човекът, а алкохолът.
  • „Мъжете са толкова тъпи!“ – Как е възможно да не си падаш по запотена, чорлава, лазеща алкохолна пихтия с една обувка и смъкната презрамка?! Как смееш да я отблъскваш?!
  • Рев – Да, просто ей така. Танцуват си, пийват си, забавляват се, а в следващия момент рухват и се свиват в поза ембрион със сълзи и сополи на лице. След 5 минути пак са на черешата. Иди ги разбери…
  • „Нека да отидем на място, на което няма толкова тъпаци.“ – Просто тук алкохолът е свършил и мъжете все още не им се струват достатъчно секси, за да си позволят да припаднат в техните прегръдки и на сутринта да съжаляват за постъпката си.
  • „Да се снимаме ли?“ – Много тънък момент. Не се знае дали са достатъчно изпаднали в момента и гримът, за който са отделили 2 часа, се е свлякъл или все още всичко е на мястото си. Обикновено най-трезвата взема решението да ползва телефона, защото другите винаги са съгласни. Като Марийка.
  • „Току що се целувах с онзи. Готин ли е? Не мога да преценя.“ – След половин бутилка водка идва и онзи момент, в който на теб ти е излязъл късметът, а тя има нужда от още едно малко, за да е сигурна, че тази вечер наистина ще ти излезе късметът. Ситуацията е win-win.
  • „Не знам, защо все още си сама. Ти си толкова страхотна.“ – Това го чува всеки път дебелата приятелка, която обува дънките си с подскок преди да излезе. Момичета, пияни или трезви, бъдете честни с нея и я примамете по някакъв начин във фитнеса.
  • „Никога не ми се е пикало толкова силно в целия ми живот.“ – Всички ни обзема това чувство, спокойно!
  • „Обичам те! Обичам те толкова много! Искам само да знаеш, че ти си най-добрата ми приятелка.“ – Мъжете се уважаваме, а те се обичат. Нищо, че после взаимно си слагаме пръста при първа удобна възможност. Все пак това са били просто думи, нали?
  • „Къде наблизо има пица?“ – Алкохолният глад е лошо нещо. Застигне ли те, започваш да търсиш дебели и мазни бързи храни. Пици, дюнери, баници и какво ли още не. На следващия ден съжаляват, но в снощи им се е струвало, като най-добрата идея на света.

Автор: Десислав Янкулов Източник: Cosmopolitan