Мъжки хороскоп

Краят на януари е на хоризонта, а в последната му седмица ще се насладим на приятно, макар и зимно време. Ще има малко прохлада, ще има малко сняг, ще има малко катастрофи по непочистените от предния път улици, а ти ще си някъде там и ще се чудиш от коя страна ще си – на ударилия или ударения.

  • Овен – Постарай се тази седмица да си затваряш малко устата, защото шефовете ти и те са хора, а като такива имат някаква граница на своето търпение. Понякога просто е по-добре човек да си замълчи и да премисли ситуацията, отколкото да тегли майната на всеки срещнат, а чак след това да мисли за последствията.

  • Телец – Възможно е в следващите дни да получиш предложение за повишение. Нормално е да ти стане приятно и да ти се иска да го отбележиш, но не си харчи първата голяма заплата по курви и алкохол. Макар, че, защо пък не? По-добре ли е да ги дадеш за топлофикация?
  • Близнаци – Стига толкова с драмите. Снимките от изминалите празници вече отдавна са качени всичките и е нормално да те е обзела една лека депресия. Все пак онзи купон за Нова Година винаги ще се помни, като денят, в който никой не помнеше нищо. Представи си колко добре трябва да сте си изкарали тогава!
  • Рак – Остави маловажните неща настрана, защото все още не си решил проблемите с близките и колегите си. Приеми факта, че на света всеки трябва да си има някакви приоритети, а твоите винаги са били хората. Извини се, там където трябва, защото вече от 2 седмици го караш на ръчна.
  • Лъв – Вади служебния график и си начертай свой такъв, за да си организираш най-накрая хаотичния ден. Не можеш през 5 минути да звъниш на един или друг, за да му казваш, че ще променяш плана за деня. Не ти ли омръзна да те псуват по телефона за тази несериозност?
  • Дева – Обзело те е едно чувство на неяснота и незнание на къде да поемеш? Имам решение за твоите проблеми! Изтегли си последните пари от предната заплата, поровичкай се в интернет малко и си поръчай една проститутка. Няма нищо по-удовлетворяващо от това да изпразниш кесиите. Тогава вече по-спокойно ще можеш да вземаш решения и да мислиш на трезва глава. Хазяйката ще чака за наема, когато ти преведат следващата заплата. Има ли избор?
  • Везни – Вади черната книга с данъците и сметките и започни да смяташ, защото след студения декември идва още по-студеният януари, а от топлофикация и енергото вече са го забелили и те чакат с отворени обятия.
  • Скорпион – Време е за самозадоволяване. И не говоря за мастурбация, перверзнико, а за малките неща в живота, които те карат да се чувстваш по-добре. Иди на кино, за да видиш дали ДиКаприо си заслужава Оскара тази година. Иди с приятели на кафенце, защото тъкмо времето се е поправило. Обиколи магазините, за да видиш някоя промоциика, тъй като зимните дрехи са към края на сезона си и е възможно да се оборудваш добре за догодина. Да не говорим, че и тази ще можеш да си ги ползваш, тъй като малък Сечко още не е казал тежката си дума.
  • Стрелец – Предстоят сериозни промени по банковата ти сметка. Не мога да ти кажа само в каква посока ще е промяната, защото звездите са малко неясни в това отношение. За да разбереш, трябва да отскочиш до казиното.
  • Козирог – Седмицата ще е плодотворна за теб. Няма да се изненадваш, ако вземеш, че станеш баща. Макар, че как да се изненадаш, когато от 9 месеца ѝ търпиш настроенията и вече не издържаш. Дано поне чакането да си е заслужавало. Все пак в следващите месеци и години ти предстоят стотици безсънни нощи. Поздравления!
  • Водолей – В края на месеца ще ти хрумне някоя гениална идея, която има потенциал да преобърне живота ти. Не, не говоря за плана ти да заложиш къщата на някой футболен мач. Говоря за идея, която не е тъпа. Случай подсъзнанието си внимателно!
  • Риби – Стресираща седмица ти предстои. Всеки ще те дърпа навсякъде, ще иска нещо от теб, а ти ще се опиташ да огрееш навсякъде. Знаеш много добре, че няма как, но въпреки това ще пробваш. Твой проблем…

Автор: Десислав Янкулов