Скука в леглото? Пробвайте да си смените ролите

Ама, наистина! Живеем във времена, в които доставянето на удоволствие няма почти никакви граници. Признай си, че поне 2-3 пъти си лъскал бастуна на порно, в което жената малтретира сексуално мъжа, използвайки гумен пенис. Любопитно ти е дали е готино, нали? И не, няма нищо гейско в един подобен експеримент. Е, добре, де, има, но кой друг би разбрал, освен мацката, която те чука с вързано дилдо за чатала.

Мацките от Cosmo са съставили един списък от секс пози, които биха били добро начало на разкрепостения ви секс живот. В тях е фокусирано върху това да се справи жената със самото действие, защото те си нямат и представа, колко е трудно да въртиш ханша с онази грация, която е необходима, за да се извършва движението вътре-вънка. Да не говорим, че няма приспособление, което да прикрепи идеално дилдото за нея, по начина по който собствените ни пениси са на мястото си.

Ето ги и самите пози. Не е нужно да ни казваш, ако ги изпробвате с твоята мацка. Ние знаем, че ще го направите за рождения ѝ ден.

Автор: Десислав Янкулов Източник: Cosmopolitan