Един от победителите в Powerball умря от свръхдоза на парти с проститутки

Някои хора просто не могат да понесат успеха и прибягват до изключително глупави решения. В този случай това е коствало живота на 32-годишния Джеймс Хъгстън.

Той бе един от тримата печеливши на джакпота от американската лотария, който възлизаше на почти $1.5 милиарда.

След данъците сумата, която трябваше да му бъде преведена, бе $327 милиона.

Г-н Хъгстън трябвало да чака между 4 и 8 седмици, за да може да разполага с парите си, както сметне за добре, но той не можел да чака толкова дълго. Затова решил, че трябва да тегли заем, който по-късно да погасява.

Първата му покупка била къща за няколко милиона долара, в която бързо се нанесъл, за да запази самоличността си в тайна. Негов приятел казва, че дори веднага скъсал с приятелката си и се изнесъл от двустайния апартамент, в който живеели под наем.

Скоро след това Джеймс започнал истински да празнува, купувайки си около килограм кокаин и наемайки 10 проститутки, с които да прекара следващите няколко седмици в разврат.

Скоро след фиаското му бил открит мъртъв и с по-голямата част от наркотиците. Парамедиците установили, че смъртта е причинена от свръхдоза.

Големият въпрос сега е – какво ще се случи с печалбата на г-н Хъгстън? Установено е, че той има само един жив близък роднина и това е майка му, която все още не е открита за коментар.

Автор: Десислав Янкулов Източник: Likes.com