„Приятели“ няма да се събират отново

Новината за предстоящото събиране на актьорския състав от култовия сериал „Приятели“ вълнува силно феновете на сериала от седмица. Всички искат да видят отново компанията от „Сентръл парк“ на телевизионния екран в специалното двучасово шоу на живо, което американската телевизия NBC обяви, че ще излъчи на 21 февруари.

„Това ще бъде просто трибют за режисьора Джеймс Бъроуз“, казва американският актьор Дейвид Шуимър пред eonline.com

За съжаление, почти е сигурно, че няма да видим Рейчъл, Моника, Фийби, Джоуи, Чандлър и Рос отново заедно по редица причини.

 Първо Матю Пери съобщи, че няма да присъства. Той в момента е в Лондон, където е зает с предпремиерни репетиции на театралната постановка „Краят на копнежа“. А сега и Дейвид Шуимър уточнява, че „Приятели“ няма да се съберат отново. Това ще бъде трибют за Джеймс Бъроуз, който ние много обичаме, нищо повече. Аз просто съм много развълнуван да бъда част от това събитие.“

Когато директорът на NBC – Робърт Грийбалт съобщи новината за трибюта, той каза, че се надява „и шестимата актьори да бъдат в стаята по едно и също време“ – нещо, което явно няма да се случи.