Мъжки хороскоп

Зън, зън, зън… зън, зън, зън… кучи студ е вън… И по-лошо ще става, защото Николчето Станкулова каза така! Слагайте шапките, ръкавиците, ушанките, ботушите, вълнените терлици от баба ви и се заключвайте вкъщи, защото ни предстоят най-студените дни за този зимен сезон, а с тях и най-скучната зодиакална седмица.

  • Овен – Не бързайте да обвинявате останалите за вашите несгоди, защото никой не ви е виновен, че не ставате за нищо. Помниш, когато майка ти ти каза да учиш, а ти все ѝ повтаряше, че днес точно нямаш домашни, нали? Сега си чукай главата, за дето не си я послушал тогава и бъркай бетон, докато водата ти замръзва още щом излезе от маркуча.
  • Телец – Два са вариантите за телците.

    Първият – ако си дал, ще получиш. Вторият – ако си получил, ще дадеш. С други думи – херпесът, който предаде на онова момиче от бара на Нова Година, ще те застигне от момичето, с което си се забил на Атанасовден. Съдбата е кучка, какво да ти кажа.
  • Близнаци – Имаш тежката задача да се изправиш пред страховете си и да ги победиш. Рискът да те надупят и да те направят тяхната кучка е много голям, но пък си струва риска.
  • Рак – Доста емоционални дни са на хоризонта. Ще има плач, викове, усмивки, сълзи, сополи и така нататък. Мда, ще ставаш баща!
  • Лъв – Помниш ли, колко много пари изгуби на Коледния турнир във Висшата лига? Е, съдбата е решила, че е време да ти върне част от загубите. Немското се връща през уикенда, а пък Челси и Арсенал също играят. Попрочети малко статистика и отивай да залагаш, защото сега е твоят миг.
  • Дева – Време е за малко лично време и пространство. Забрави за малко, че си поел отговорност към детето, което така и не искаш в началото. Татко има нужда от почивка.
  • Везни – Как е майката ти? А баща ти? Не знаеш? Е, как да знаеш, когато от Коледа не си ги чувал. През седмицата студовете ще пречат на пътуванията, но уикендът ще е благоприятен за това. Иди да ги видиш, защото така прави един добър син.
  • Скорпион – Надъхал си се за големи неща. Всички празници приключиха и в следващите 2 месеца е време за работа. Достатъчно се охарчи през изминалия цикъл, така че сега е време да се пести, ако искаш през лятото най-далечното място, до което можеш да си позволиш да отидеш, да е басейна в близкото селце.
  • Стрелец – В добра серия си и не бива да спираш точно сега. Яхнал си вълната и ако искаш това да продължи още дълго, тогава не отпускай педала на газта. Сега му е времето да си стрелец.
  • Козирог – Възможно е да има един-двама сред вас, които да празнуват рожден ден в най-гадните дни от януари. Съветвам ви на деня да си поспретнете нещо домашно и семейно, защото навън времето не е за мъже.
  • Водолей – Другата половина от рождениците започва своя звезден месец. Това не значи непременно, че ги чака нещо добро. Много напрежение в работата и минорно настроение вкъщи. Запазете самообладание, ако не искате още в началото на годината да си търсите работа или адвокат.
  • Риби – Седмицата ще е добра за онези, които обичат да помагат на останалите. Онези, които мразят хората, ще им се наложи да ги търпят. Какво да се прави…

Автор: Десислав Янкулов