Какво никога да не ѝ пращаш

Говорим за sexting, между другото. Макар, че има и доста други реални неща, които също не бива да пращаш, но за тях ще си говорим друг път. Сега е време да те подуча за лошите решения, когато пращаш секси съобщение.

  1. Никога не пиши под въздействието на алкохол – Нека направо си го кажем – когато си пиян на гъз! Алкохолът е лош съветник и сигурно безброй пъти е станал причината за провалени свалки и дори връзки.

  2. Изключи си autocorrect-а – Това е най-голямата малоумщина на съвременните технологии. По-добре да напишеш нещо с правописна грешка, отколкото програмата напълно да замени думата ти с такава, която сама предпочетете. В хода на писането почти никога не се забелязва, че мисълта ти е коренно променена.
  3. Не обещавай нещо, което не можеш да изпълниш – Не се прави на Тони Старк, защото и ти и тя знаете, че възможностите ти се простират до магазина за домашни потреби. Обеците от Cartier ги остави за времето, когато започнеш да си бършеш задника с пари. Преди това се придържай към розите и вечерите в относително скъпи ресторанти.
  4. Не се смей – Смехът никога не е секси, когато е написан или изобразен с иконка. Ако искаш тя да се подмокри, когато ти чете писмото, забрави за „LOL, xaxaxa“ и т.н.
  5. Никога не пращай само емотиконки – Може да има две думи, но думи трябва да има. Човек няма как да разбере всичко с плезенка, праскова и капка. Е, това го разбират всички, но по-сложните изречения си искат и приказки.
  6. Не наричай нещата с истинските им имена – „Пенис, вагина, вулва, клитор, тестиси“ и всички други научни наименования на гениталиите не са желателни. Проявявай малко творчество, макар и да гледаш да не прекаляваш. Прочети, макар и насила, един популярен любовен роман, за да научиш някоя и друга нова дума за срамни устни.
  7. Никога не се моли за голи снимки – Намеквай, описвай фантазиите и представите си, но никога не се моли. Щом сте стигнали до секси чат, тя най-вероятно вече е по бельо и позира пред камерата на телефона, за да подбере най-секси позата, на която е способна. Бъди търпелив и тя сама ще ти предложи да я видиш.
  8. Не изпращай неочаквани снимки на пениса си – Просташко е, брат! Да, жените му се кефят, но не, защото е красив, а защото ги кара да изпъват вратни жили в екстаз. Имаш право да го снимаш, само когато тя го изиска. Тогава няма какво да се дърпаш.

Автор: Десислав Янкулов Източник: Maxim