„Представях си, че правя секс с професора и накрая взе, че се случи“

Нов ден, нова секс история от женското чекмедже с мръсотиите. Колегите от Maxim този път са се срещнали с една красавица, която толкова се размечтала, че прави секс с професора си в университета, че накрая взела, че го изчукала. Изводът – вярвайте в мечтите си и те ще станат реалност! Макар, че аз вярвам в мечтата си, че една сутрин ще се събудя до Ема Уотсън, ама хей го на! Будя се с лице към стената, отвити крака и засъхнала лига на възглавницата.

Ха, истинска студентска свалка.

Какво те привлече в него?

С професора ми имахме много общи интереси. И двамата обичахме да караме мотори, така че това бе добър начин за разчупване на леда. Той се държеше доста дружелюбно с всичките си студенти и затова с него станахме дружки. Имаше и някакво физическо привличане и затова започнах да си представям как правя секс с него.

Кога това стана реалност?

Започнахме доста да флиртуваме в края на този семестър. Той беше организирал едно събиране у тях с много студенти. Беше лежерна обстановка и всички просто си стояха наоколо, говорейки си и пиейки много вино. Той се държеше много професионално на партито, но аз усетих, че сега е най-удобният момент.

И какво стана после?

Знаех, че искам да останем насаме, но не исках да го правя очевидно. Затова измислих план. Изчаках, докато партито утихна и „случайно“ скрих телефона си. Щом останаха неколцина, му благодарих за партито и тръгнах към колата си. Изчаках в края на улицата, докато и последната кола не си тръгне и тогава се върнах, за да прибера телефона си.

Смело!

Да! Имах малко алкохолна смелост. Реших, че трябва да се пробвам. Най-лошото, което можеше да каже, е не. Плюс това, семестърът беше свършил и нямаше да ми се налага да го виждам отново.

Така е. Значи вече не ти е бил преподавател. И вече се показваш сама на вратата му. Той как реагира?

Отвори вратата с подозиращо подхилкване. Пийнахме по още едно и се появи онова неизказано привличане. Просто знаехме, че ще се случи. Тогава реших, че го искам точно там и тогава. Целунах го, казах му, че искам да спя с него и че си фантазирам как ме пляска.

Той как реагира?!

Изглеждаше изненадан, но и заинтригуван. Веднага свалих роклята си. Той ме бутна на бюрото си, изпъчвайки дупето ми. Напляска ме веднага със силната си ръка, под чиито размах запъшках.

Значи сте преминали направо на пляскането?

Точно така. Без други заигравки. След три или четири закачливи плесници, започнахме да правим секс още там на бюрото му. По едно време книги и листове започнаха да падат от на пода. Дори за миг не спряхме!

Какво си мислеше, докато го правите?

Беше много палаво. Не можех да повярвам, че сексуалната ми фантазия се сбъдва. Беше чист приток на адреналин. Всичко стана толкова бързо, че никой от нас не се отдръпна или поколеба. Бяхме напълно отдадени.

Стана ли странно в последствие?

В никакъв случай! Прекарахме цялата нощ заедно в разговори и пиене. Нямаше нищо странно в това. Подходихме много зряло към цялата случка. Понякога все още се засичаме, но не говорим за това. Просто ще помним колко готина беше онази нощ.

Автор: Десислав Янкулов Източник: Maxim