Венци Стефанов: Кашай беше за „2 „, Борбалан за „3-„, дано Тодоров е добър началник

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов коментира пред Sportal.bg назначението на Станислав Тодоров за шеф на Съдийската комисия към Българския футболен съюз.

„Тодоров беше добър съдия и се надявам да се покаже и като добър съдийски началник. Президентът Георги Иванов правилно казва, че ако не се справят, ще има още промени.

Това е правилният начин – който не се справя със задълженията си, да затвори вратата от външната страна. За да предприеме тези промени, Георги Иванов е видял проблем. Кашай се справяше за „2 „, а Борбалан беше малко по-добре от него – може да получи „3-„. Това са оценки по шестобалната система. Съдиите и съдийският шеф да мислят за играта и за справедливостта на терена.

37

България 1:0 Северна Ирландия

Между другото, на мача със Северна Ирландия в Пловдив видях един съдия, който ако свири в нашето първенство, ще бъде линчуван бързо. Линчуван е меко казано. Показваше картончета на нашите за най-малкото, а за гостите спести на няколко пъти. Не ми хареса съдийството на този грък. За мен националният отбор на България трябва да играе в провинцията само при форсмажорни обстоятелства.

Стадион „Васил Левски“ може да приеме националите в Лига на нациите дори в сегашния си вид – столицата е мястото на националния отбор. Друг е въпросът дали от столичното кметство искат това нещо. Защото дават стадиона в центъра на София за концерти и виждате какво се случва“, каза босът на най-стария столичен клуб.

Следвай ни:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe