Кметът на Горна Оряховица: Дербито между Локомотив и Етър е третото най-голямо в България

Кметът на Горна Оряховица Николай Рашков заяви, че е изключително щастлив над победата срещу Етър в голямото дерби на региона. „Железничарите“ победиха с 1:0 своя опонент, а по-впечатляващото бе сериозното присъствие на фенове на двата тима по трибуните, които спомогнаха да се получи футболен празник.

„Нямаме конкретни амбиции и очаквания, но както се казва апетитът идва с яденето и нищо не се знае. В момента отборът на Локомотив върви в добра посока.

Имаме доста млади футболисти в състава, но имаме и доста млад треньор, който се справя много добре, а и добър колектив“, заяви Рашков пред “Футбол 24”.

Той разкри, че отборът е вярвал винаги в своя треньор, макар че специалистът е пожелал да си тръгне преди поредицата от добри резултати.

„Това младо момче си върши много добра работата и в крайна сметка е радващо за всички ни, че отборът върви добре в момента. Имаме му доверие.

За мен дербито между Етър и Локомотив (Горна Оряховица) е третото най-голямо в България. Имаше хиляди хора по трибуните. Просто хората си обичат отборите и се радват на такива мачове. Това е мач с изключително голям заряд. Историческо съперничество. Разбира се, че всички сме щастливи от победата”, каза още кметът.

Следвай ни:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe